геніальна система освіти

Nov 13, 2008 21:51

Скоро сесія. Я почала з'являтися в універі. Чекала викладачку і чула з аудиторії уривки лекції... студентам розказували, як писати матеріали "по результатам прес-конференції". Умілітєльно було так послухати). Як те, з чим ти стикався лиш на практиці, звучить в теорії). Якось страшно і складно воно звучить).
Ггг... нарешті виловила викладачку. Дізнаюся завдання і прозріваю з його тупості)))). Знайти якийсь хріновий прес-реліз і... УВАГА!!! (я думала, що переписати його і намутити щось путнє, або розібрати, чому він хріновий, а виявилося!!!... Написати, використовуючи інформацію з нього, матеріал))))). 
На моє нєдоумьонноє НАВІЩО? І - КОРИСТУЮЧИСЬ ЛИШЕ НИМ? викладачка подивилася співчутливим поглядом, типу, да, дитятко, розумію, що завдання важке, а ти даун, розумію, що на заочному вам знань ніяких не дають, але робити треба.... я теж подивилася на неї зі співчуттям.
А ще у мене питання. От у нас викладають теорію журналістики, різні фахові предмети, люди, які здебільшого практики в журналістиці, наскільки я знаю, не мають. І здебільшого, це доволі молоді люди. Але як можна щось викладати, якщо ти сам тим  по-справжньому не займався?..

маразм, реалії, універ, робота

Previous post Next post
Up