ностальгія за дитинством

Aug 01, 2008 22:24

Історія: Зустрілися сьогодні з подругою найкращою, з якою ще в школі разом вчилися (ггг... оце ЩЕ звучить так, наче я ту школу сто років тому закінчила)))). Ірка приперла з собою АНКЕТУ, нє, точніш "АЛЬБОМ ДЛЯ ДЄВОЧЄК", якому вже 9 років)))). Тобто я шкрябала там щось, коли мені, страшно подумати, було якихось 11 рочків. Колись така мулька була у всіх - заповнювати анкети з дурнуватими питаннями типу: ким хочеш стати, що хаваєш на сніданок, а що на вечерю. Ну і мене то не обійшло стороною. Колись, пам'ятаю, з фанатизмом склала детальну анкету з питань так семидесяти. Насправді я зробила її  для однієї-єдиної людини, хлопчика, який мені усе моє свідоме дитинство (років так сім))))) дуже подобався. Я підсовувала ту анкету усім нашим спільним друзям, розраховуючи на те, що врешті-решт вона має дійти і до нього, коханого.  І серед тих  усіх десятків питань було одне, головне, заради відповіді на яке та анкета і мутилася:  ЯК ТИ СТАВИШСЯ ДО ВЛАСНИЦІ АНКЕТИ.  В цій графі чувак написав:  X-FILES. Я, бєдноє дітьо, ізмучилася, питаючи у всіх, що ж оте ікс-файлес значить)))). Мені того так ніхто і не розповів. От... а невдовзі у мене з'явився перший комп і папку зі своїми особистими документами я теж назвала X-FILES, на долгую і вєчную память о мальчікє. Найсмішніше, що ще й досі.. а вже пройшло дофіґа років... моя папка з особистими документами називається так само... то все ще є секретними документами. Бо якось звикла до тієї назви)))).

А тепер дозволяю вам, любі френди, постібатися з мене на повну. От вам скани моїх відповідей в тій анкеті. Ми з Ірою сьогодні то всьо перечитували і заливалися істеричним сміхом. Тепер і з вами поділюся щастям.

Картінкі № 1-2:  Таким от пєчальним було наше дитинство
Це скани сторінок "Мої кумири", на яких, знач, є пугачьова, орбакайте, лоліти, доліни, всякі стрєлкі-блєстящіє. лєонтьєв!!!!, агутін і ще якісь типи, яких я нині навіть і не згадаю)))).

           


Картінка №3
Прокоментю найржачніші пункти.
Моє хобі: (дослівно) В'яза крючком, я колекцыонер. Оте перше було - в'язання крючком, і то дійсно правда, бо в дитинстві я це обожнювала робити і зараз у мене навіть вдома купа всяких серветок валяється. А от, що я колекціонувала, то вже проблематично сказати. Думаю, тоді просто модно було щось там тіпа збирати і то я попонтувалася і таке написала... хоча. Пам'ятаю в 3-му класі я зайшла до своєї подруги, яка була вже у 5-му, і побачила у неї такий товстий, розмальований зошит, обклеєний всякими вирізками про гурт SPICE GIRLS. І так же мені стало заздрісно. Вирішила і собі про них всяку інфу з журналів збирати. І казати усім, що то мій улюблений гурт)))).




Улюблене заняття: Смотреть тел. Читать ф. Сумно визнавати, але в 11 років, я таки дійсно тільки те і робила, що втикала ТБ, без якого свого життя не уявляла. А "читати ф" - означало читати фантастику.
Ким ти хочеш стати: В наслідок того, що я передивилася американських фільмів, у цій графі написала - КОПОМ. Ну, а якби не склалося - то вчителькою. Мабуть, мрія усіх дівчаток. Пам'ятаю, у мене була книжка про походження світу, річки, озера, літосфери, біосфери. Я ретельно готувала-вивчала кожен розділ, робила собі з великої картонки дошку, садила  навколо іграшки і  проводила урок,  писала щось на дошці... Дуже хотіла, щоб вони виконували домашку, але з тим не склалося. Тому на літніх канікулах я брала різні букварики, складала навчальну програму, заводила журнал і вчила свого брата, типу готувала його до школи. Правда, мені то швидко набридало. І заняття більш ніж тиждень не тривали)))).
Улюблений телеведучий: Звісно, що діти ніяких там прізвищ ведучих не знали. Точніш, знали лиш одне - Якубович. Бо тоді саме на піку популярності було шоу "Поле чудес", яке, мабуть, дивилися усі батьки. Тому, майже у всіх, хто заповнював ту анкету, у цій графі стояло ЯКУБОВИЧ.
Улюблений напрямок в музиці: Це питання взагалі було підступним. Ну звідки діти можуть знати про якісь там напрямки. Тому майже усі писали "БИСТРАЯ" або "ПЄСНІ".
Улюблений актор: У мене написано "Адріан Пол". Спочатку з Ірою вирішили, що то я захотіла попонтуватися і написала якесь ліве, нікому невідоме прізвище. А потім я згадала, що то за актор! Колись був фільм "Горець". І там грав такий чорнявий дядя з хвостиком. Для мене то був приклад ідеального чоловіка. Я мріяла вийти за нього заміж)))))).

ностальгія, френди, пам'ять, я

Previous post Next post
Up