У Львові суддя на BMW збив велосипедиста та ще й облаяв

Jul 13, 2012 23:53



У Львові суддя на BMW збив велосипедиста та ще й облаяв
11 липня близько 21.10 год. на перехресті вул. Окружна-Любінська у Львові водій на чорному BMW збив велосипедиста. Після зіткнення водій не тільки не надав жодної допомоги постраждалому, а ще й облаяв, мовляв, той заважає йому їздити. Як згодом з’ясувалося, за кермом іномарки був суддя одного із районних судів Львова.
-AAA+
13 липня до IA ZIK звернувся постраждалий велосипедист Олександр, який розповів про факт ДТП та висловив хвилювання з приводу того, що справа може бути «спущена на гальмах».

Як розповів львів’янин, того вечора він разом із 9-річним сином їхали на велосипедах вздовж вул. Любінської у напрямку аеропорту.

«Біля світлофора ми дочекалися зеленого світла і рушили прямо. Син проїхав, мене наздогнав автомобіль BMW п’ятої серії чорного кольору. Автомобіль вдарив бампером в заднє колесо велосипеда. Я втратив рівновагу і впав на асфальт, втратив свідомість. Коли я прийшов до свідомості, син стояв біля мене і плакав. Я підозрюю, що я на декілька секунд просто був відключений», - розповів постраждалий.

За його словами, водій BMW мало того, що не надав жодної допомоги, а ще й почав «наїжджати».
http://zik.ua/ua/news/2012/07/13/358734
Previous post Next post
Up