ФОНД Дианы Макаровой: ... регоче Ендрю з небес.

Mar 15, 2017 16:31

Макарова, ну, ти знову вдарила із всіх орудій...
- А що ти регочеш? Коли втоптували в багнюку твоїх хлопців, ти сам сказав мені - Макарова, бий із всіх орудій! Пам"ятаєш?
- Пам"ятаю. Мене тоді ще викликали на дуель.
- А я просилась в секунданти. От чого ти знову регочеш?
- Так уявив собі те секундантство. Нє, Макарова, ти вже тисни клавіатуру. Це трохи безпечніше. Для твоїх опонентів.
- Хлопче, ти сам-то подумав, що сказав?
- Ох, любиш ти себе, Макарова...
- Спірно. Але я знаю точно - я люблю наших хлопців. І наш фронт. І коли хтось образить хоч когось із них - я б"ю, чим можу. А можу я словом.

... - А що там в новинах? По нашому фронту?
- О, ти не повіриш...

"Контролювати дотримання перекриття транспортного сполучення з окупованими територіями будуть добровольчі мобільні групи. Про це повідомив президент України Петро Порошенко в ході екстреного засідання Ради національної безпеки і оборони України."
http://ua.112.ua/ato/poroshenko-pro-perekryttia-transportnoho-spoluchennia-z-ordlo-kontroliuvaty-peremishchennia-budut-mobilni-hrupy-377848.html

- Та ти що! Звідки ти це взяла?
- Так заява Президента. Сьогоднішня.

""Уряд вже передбачив створення мобільних контрольних груп. До них ми пропонуємо долучити громадськість. Чесні, порядні, несудимі і неозброєні люди, які хочуть боротися з контрабандою, отримають цю можливість. В першу чергу, до таких груп слід залучати учасників бойових дій. І ці групи повинні забезпечувати ефективний контроль за дотриманням і виконанням рішення РНБОУ", - зазначив глава держави."
http://ua.112.ua/ato/poroshenko-pro-perekryttia-transportnoho-spoluchennia-z-ordlo-kontroliuvaty-peremishchennia-budut-mobilni-hrupy-377848.html

- От скажи мені, чого ти знову регочеш?

Не каже. регоче, аж закашлявся. А як йому не кашляти, з такими дірами по тілу. Хитає обгорівшою до черепа головою, регоче.

... регоче Ендрю з небес.

Реквизиты Ф.О.Н.Да Дианы Макаровой.

Донбас, потреби, фонд, Діана Макарова, передай далі, пам'ять, есе

Previous post Next post
Up