Новини одним рядком

Dec 19, 2016 12:46

Originally posted by bytebuster463 at Новини одним рядком

 Читайте також новини блогосфери і просто новини за вихідні. Було багато цікавого.
Московсько-арапський тероризм

 У Радбезі ООН розглянуть проект резолюції щодо Алеппо. Голосування заплановане на 19 грудня. Напередодні після тривалого обговорення члени Радбезу зійшлися на компромісному проекті резолюції про відправлення місії спостерігачів за евакуацією з сирійського Алеппо.
У неділю, 18 грудня, вдалося узгодити проект резолюції про відправлення місії спостерігачів ООН в Алеппо, що майже повністю перейшов під контроль сирійських урядових військ. У внесеному Францією проекті резолюції зазначалося, що "десятки тисяч жителів Алеппо, опинилися в облозі", потребують допомоги і повинні бути переведені у безпечне місце. Пропонувалося дати їм можливість самим вирішувати, куди саме податися. Спостерігачам слід забезпечити безперешкодний доступ до східної частини міста, вони повинні були також гарантувати безпеку евакуйованих.
На недільному обговоренні французький проект резолюції зазнав різких нападок з боку московсько-фашистського Чюркіна. Після майже чотиригодинного обговорення членам Радбезу вдалося узгодити компромісний варіант, який базується на початковому французькому тексті.
Дєрєвотів™ і газова гангрена

 
 Країни Балтії всерйоз зайнялися власною енергетичною безпекою. Латвія, Литва і Естонія відключаються від московської електроенергетичної системи BRELL. На жаль, процес довгий, але автори проекту обіцяють закінчити від'єднання до 2025 року.
Пєрєіґрал™

 Законопроект H.R.5094, який ще називається STAND for Ukraine Act, не був прийнятий на сесії Сенату США. Сенат роз'їхався на канікули до кінця року. Зрадофіли пишуть, що саботаж вчинила контора ExxonMobil, яка пов'язана шашнями з фашистом, і чий ватажок Рекс Тіллерсон водить шашні з Трампом і номінується на посаду держсекретаря.
Законопроект мав на законодавчому рівні зафіксувати на 5 років неприйняття Америкою московсько-фашистського нападу на Крим і законодавчій забороні водити шашні з фашистом. Якщо Закон не буде прийнято, новообраному московському підлабузнику Трампові буде легше скасувати антифашистські санкції і робити спільний з московитом бізнес на смерті.

 Мельдоніада. ФІФА розпочала розслідування проти московського мутка спорту
 // Не пишеться, але всі розуміють: йдеться про заборону моцкві проводити Чемпіонат світу з футболу 2018.

У своїй сторонці

 
 ПАТ "Приватбанк" переходить у стовідсоткову власність держави. Кабінет Міністрів України на засіданні в неділю розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, Уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "Приватбанк" у стовідсоткову державну власність. Передбачено, що держава в особі Міністерства фінансів стане власником 100% акцій ПАТ "Приватбанк" та гарантує безперебійне функціонування цієї установи та збереження коштів його клієнтів.
Від Сяну до Дону

 Предстоятель УПЦ допоміг звільнити з дворічного полону останнього українського "кіборга", якого утримували фашистські окупанти
Як роса на сонці

 На фронті Вітчизняної війни - загострення. Внаслідок атаки московсько-фашистських загарбників на Світлодарській дузі, п'ять українських військових загинули і шестеро військових отримали поранення. Атака захлинулася. Близько 20 окупантів відправились до Країни Вічного Жрання З Лопати, ще 30 рашистів тимчасово недобито.
Остання агонія московії

 На моцкві впав черговий літак. В тимчасово окупованій фашистом Якутії впало корито Іл-18, яке перевозило московських солдафонів.

 В Апатитах предновогодний корпоратив сотрудников психиатрической больницы закончился грандиозным побоищем (ахтунґ, фаш.ресурс) 
 // Карочє, судячи з усього, грандіозне побоїще московитів почалося з пробитої повітряної кульки. :)

 Московський Лєвада-центр опублікував результати опитувань, які свідчили, що рашисти почали гірше ставитися до свого царька. Після низки невказаних подій, соціологи вибачилися і написали, що вони «переплутали колонки», а насправді рашисти стали ставитися до пуйла краще, а не гірше.


 // Що нєвозбранно нагадало історію, коли 25 жовтня 1944 пропагондонська газєтьонка «Правда Востока» опублікувала отаке, як на картинці праворуч. Після чого вся редакція у повному складі була розстріляна, наклад газєтьонки терміново вилучений із продажу, а по домівках підписників ще довго ходила кривава гебня, вчиняючи обшуки і відбираючи газєтьонку.
На сьогодні існує лише шість екземплярів газєтьонки за цей день.
Фейки і чутки

 Ахаха, брехня дня. Європейці ломляться на моцкву працювати на будь-яку роботу. (ахтунґ, фаш.ресурс) «Жители стран Евросоюза стали чаще приезжать в нашу страну с целью трудоустройства. Об этом сообщают российские службы по найму. По их данным, иностранцы берутся за любую работу. В России их привлекают стабильные заработки и загадочная культура. Интерес работодателей к иностранным работникам тоже огромный - нанять грека или итальянца престижно. Кем трудятся и сколько зарабатывают европейцы в России, выяснял экономический обозреватель "Вестей FM" Валерий Емельянов.»

 Пономарь набрехав: Япония отказалась подписывать экономическое соглашение с Москвой, противоречащее санкциям Семерки.
Правда: то була стаття від 12 грудня, ще до зустрічі пуйла з японцями.

Оригінал публікації - на Дрімі. Підписуйтеся, бо ЖЖ може опинитися закритим у будь-який момент.

окупація, Війна, хроніки, огляд дня, огляд преси

Previous post Next post
Up