Новини одним рядком

Mar 21, 2016 10:44

Originally posted by bytebuster463 at Новини одним рядком

 Читайте також новини блогосфери і просто новини за вихідні. Було багато цікавого.
Пєрєіґрал™

 Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні від імені ЄС закликає усі країни ООН приєднатися до антифашистських санкцій

 В ООН відзначили другу річницю резолюції Генеральної Асамблеї «Територіальна цілісність України»

 У Сенаті США представили новий законопроект, метою якого є посилення дій Вашингтона з протидії «пропаганди і дезинформації», яку поширюють Росія, Китай та інші країни.

 Міністр оборони США Ештон Картер: наразі у світі існує п'ять глобальних загроз для безпеки Америки. Перша з них - фашистська моцква. Далі - Китай, московська тербанда «КНДР», Іран, та міжнародний тероризм,- повідомляється на сайті Пентагону.
 // Сподіваюся, нейтралізація цих загроз відбуватиметься теж в порядку пріоритетів. :)

 Генсек НАТО Столтенберг закликав зберегти антифашистські санкції

 Московська пропагандонська банда «Інтерфакс», схоже, про щось починає здогадуватися: «Эстония планирует установить стену на границе с Россией к 2018 году,»

 Чорногорія планує стати повноправним членом НАТО у 2017 році

 Біля кордонів Латвії два дні поспіль помічають іржаве літаюче корито московського «космофлоту»

 Литва у новій військовій стратегії назвала фашистську моцкву - головною загрозою

 Президент США вперше з 1928 року відвідає Кубу.

 До конца года у Польши будет три бригады территориальной обороны, - Мацеревич

 Чутки. У США заарештували московького мільярдера-педофіла.

 Чісто-поржать. РФ хоче повернути собі європейські продукти: домовляється з Сан-Марино, яке б помістилося на Троєщині

 В обхід Росії: Китай вдвічі збільшив обсяги перевезень через Казахстан в Європу
Назустріч Нюрнберґу

 
 Петро Порошенко: Передав санкційний «Список Савченко» Президенту Європейського Парламенту Martin Schulz та іншим лідерам ЄС. До списку потраплять особи, які фабрикували справи проти Надії Савченко та інших українців, зокрема Олега Сєнцова, Олександра Кольченка та Геннадія Афанасьєва.

 США в ОБСЄ: Росія порушує міжнародне право, принципи ОБСЄ та свої зобов’язання відносно України
Представник США в ОБСЄ Кейт М. Бернс зробила дуже важливу заяву на засіданні Постійної ради ОБСЄ у Відні, у якій спростовує усі міфи російської сторони стосовно Мінських угод і прямо звинувачує Росію та її терористів у грубому порушенні цих домовленостей.
«У лютому 2016 року СММ ОБСЕ задокументувала використання підтримуваними Росією сепаратистами шкіл і навіть лікарень в якості бойових позицій. Особливу занепокоєність викликає те, що СMM регулярно фіксує мінометні та артилерійські залпи сепаратистів з житлових районів Донецька. Використання важкої зброї в житлових кварталах суперечить Мінським домовленостям і повинно бути припинено. Ми повинні також зазначити, що спроби Російської Федерації покласти провину за ескалацію конфлікту на українську сторону вводять в оману.»

 Тепер - офіційно від ООН. Фашистська моцква і її терористи порушують Мінські угоди ще й у пункті про вивід усіх іноземних найманців. Представники ООН переконалися, що на окупованому Донбасі багато іноземних найманців. На окупованих територіях Донецької та Луганської областей присутня велика кількість іноземних громадян, які з різних причин та мотивів роздмухують збройний конфлікт.

 Докази українського «відрядження» розвідроти 28-ї бригади з Єкатеринбурга

 Патронный «военторг» из РФ. Цифры обвиняют. С самого начала российской агрессии в Украину начали поставляться боеприпасы, произведённые в РФ после 1991 года. Вызвано ли это истощающимися запасами советских патронов на складах в РФ или же халатностью самих снабженцев, сейчас не суть важно. Важно то, что это ещё один из элементов доказательной базы агрессии РФ против Украины. В хронологическом порядке мы предлагаем читателям кратко ознакомиться с рядом материалов, включая и открытые, по российскому патронному «военторгу» 2014-15гг.

 Читаем-распространяем: #RuSSiaKIlls - новый проект, рассказывающий о военных преступлениях нынешней России. СКРИН
Чорне море ще всміхнеться

 Россия пыталась сорвать заседание Совбеза ООН по Крыму

 Признание Меджлиса "экстремистской организацией" станет объявлением войны крымскотатарскому народу, - Джемилев на заседании Совбеза ООН
У своїй сторонці

 Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявляє, що проросійські депутати Європейського парламенту готують на Закарпатті масштабну провокацію про «забезпечення прав русинів».

 СБУ викрила схему оформлення документів жителям окупованих територій

 СБУ затримала екс-начальника поліції Вінниччини Антона Шевцова, який намагався втекти до своїх паханів на моцкву

Фейки і чутки

 Guardian опубликовала комментарий, полный фальшивой информации об Украине

 Фейк: протесты против НАТО подожгли Братиславу.
Фотография, которую издание использовало, чтобы проиллюстрировать так называемые беспорядки в Словакии, на самом деле сделана еще в прошлом году во Франкфурте.Остання агонія московії

 
 S&P зберегло рейтинг Росії на "сміттєвому" рівні

 Московіти розпродають елітну закордонну нерухомість: пропонують знижку до 40%

Оригінал публікації - на Дрімі. Підписуйтеся, бо ЖЖ може опинитися закритим у будь-який момент.

окупація, Війна, хроніки, огляд дня, огляд преси

Previous post Next post
Up