Новини одним рядком

Mar 19, 2016 19:19

Originally posted by bytebuster463 at Новини одним рядком
Тема дня - московсько-арапський тероризм

 Московня ніяк не заспокоїться. Кривавий теракт у Стамбулі: загинули 5 осіб, 7 - у критичному стані

 Московсько-фашистські льотчики вбили в Сирії, щонайменше, 443 дитини.
З початку московського нападу на Сирію зафіксовано, принаймні, 984 1984 факти смертей цивільних осіб (у тому числі - 443 дитини і 286 жінок).
 // У статті помилка: не 984 цивільних, а 1984. Ось джерело.

image Click to view



 
 Контрразведка НАТО получила неопровержимые доказательства того, что нападения на немецких женщин со стороны мигрантов, а также антиисламские погромы по всей Германии финансируются и управляются из Москвы с целью свергнуть правительство Меркель.

 Меркель обеспокоена антисемитизмом среди беженцев
 // Опа, а шо такоє? Арапський мігрант вже не може бути антисемітом? Анґела про це вперше почула?
А якщо серйозно, то це правильна заява. Якщо вже розганяти арапську наволоч, яка заполонила Європу, то сам на приципах боротьби з антисемітизмом. Сподіваюся, Європа прокидається.

 В ООН сподіваються, що Москва не заважатиме трибуналу над військовими злочинцями в Сирії. Член комісії ООН з розслідування подій в Сирії Карла дель Понте привітала рішення російської влади вивести війська з Сирії.

 Ймовірного організатора паризьких терактів відправили під арешт

 Обама підписав указ про введення нових санкцій проти московської терористичної банди «КНДР»

 Чутки. Перед Олимпиадой в Сочи спецслужбы помогали боевикам уехать в Сирию. Российские спецслужбы способствовали отъезду экстремистов из южных регионов за границу ради обеспечения безопасности во время Олимпиады в Сочи в 2014 году, говорится в докладе, подготовленном экспертами «Международной кризисной группы» (МКГ).

 У Ростові при заході на посадку розбився Boeing-737-800 авіакомпанії Fly Dubai (оновлено)
Пасажирський літак Boeing-737-800 авіакомпанії Fly Dubai розбився при посадці в аеропорту Ростова-на-Дону. На борту знаходилася 62 людини, усі вони загинули.
Після невдалої першої спроби літак 2 години і 9 хвилин знаходився в зоні очікування аеропорту Ростова, перш ніж здійснити другу спробу здійснити посадку, яка закінчилася катастрофою.

 За даними порталу flightradar24, літак, що розбився в Ростові-на-Дону, у п'ятницю виконував рейс до Києва і повернувся до Дубаї.

 Вісім громадян України загинули.
 // Нажаль, вони довіряли моцкві настільки, що літали через окупований Ростов.

 З'явився запис переговорів пілотів Boeing з диспетчерами аеропорту Ростова. Голоси членів екіпажу спокійні, пілоти ні про що не турбуються і не повідомляють про проблеми на землю.

 Лідія Гайдар: Виявляється, за часів більш-менш добросусідських відносин між Україною та Росією (тобто, до Майдана, ще з совку) найближче (і найкраще) до ростовського аєродрому запасне літовище було розташоване в українському Донецьку (відстань 200 км між ними для літаків - це "поруч").
Не виключено, що саме відсутність можливості використати посадкову смугу ДАПу в екстреній ситуації стала фатальною в долі літака з Дубая, який розбився в Ростові-на-Дону.
Так що можна сказати, що 62 загинувших сьогодні страшною смертю людини (з них 44 громадянина Росії) стали черговими жертвами оскаженілого "Руського миру".
Пєрєіґрал™

 Ахаха. Зацініть многопуйловочку.
1. Пуйло панічно тікає із Сирії
2. Пуйло очікує на пом'якшення ставлення до себе з боку Міжнародної Антифашистської Коаліції.
3. БАЦ!
 
 Канада ввела дополнительные санкции в отношении России (ахтунґ, фаш.ресурс)
14 компаний и 5 физических лиц попали в два раздельных списка санкций.
Из компаний попали в список ОАО «Инресбанк», Мособлбанк, ОАО «Волгограднефтемаш», Ижевский механический завод, «Технопромэкспорт», холдинг «Технодинамика», «Техмаш», «дочка» Ростеха «Российская электроника», а также входящий в Ростех холдинг «Швабе» и др.
Кроме того, в списке оказались порты Евпатории, Феодосии и Ялты, а также Ялтинская киностудия.
Из физических лиц в списке оказались замгендиректора концерна «Калашников» Эдуард Иоффе, глава МИД самопровозглашенной ДНР Александр Кофман, Олег Акимов, Александр Омельченко и Петр Савченко.

Остання агонія московії

 Агентство Moody's отозвало все рейтинги по национальной шкале, присвоенных российским эмитентам
Два других крупных рейтинговых агентства - Fitch и Standard & Poor’s - пока официально не объявили об уходе с внутреннего рынка России, но ожидается, что они последуют примеру Moody’s.
 // Як я вже казав, уход з національного ринку - це гірше, ніж «сміттєвий» рейтинг. Бо «Сміттєвий» рейтинг можна переглянути в бік підвищення, а відкриття заново представництва - це набагато складніше. Для справки: Moody's Венесуела цілком-таки існує. Незважаючи на черги за туалетним папером. І Moody's Зімбмбве - також. Незважаючи на п'ятсот трильйонів «доларів» однією купюрою. :)

 Тема дня - московські карателі жорстоко подавлюють мирний мітинг циган, прихильників фєдєралізації моцкви.

  Обратите внимание как всё разыграно, как будто-бы по написанному сценарию, гебельс-ТВ ждёт команды и нужную секунду раздвигаются для бульдогов с дубинками. На самом деле, ОМОН приехал к цыганям не для подавления бунта, а отрабатывать в реальных условиях мочилово русских. Смотрите русские, вас будут именно так убивать, если посмеете дёрнутся. А ТВ там исключительно для того, чтоб у вас и в мыслях не было бунтавать.
Помнится и Гитлер начинал с цыган.

image Click to view



 МВД предложило запретить выезд из страны лицам, подозреваемым в экстремистской деятельности, а также осужденным за экстремизм. Помимо этого, по мнению ведомства, необходимо подготовить список стран, для пребывания в которых россияне должны будут представлять обоснования. Выезжающие в такие страны сроком более чем на месяц должны подготовить "оправдательные документы".
 // Виїздні візи на моцкві, схоже, будуть введені найближчим часом. Нагадую: будуть введені ВНЄЗАПНО. Так що якщо у вас є які родичі на моцкві - пропоную їх рятувати сьогодні. Бо завтра може бути пізно.

 Путин пригрозил повесить виновного в срыве сдачи трассы в Крыму. Это должен быть человек, которого можно будет «повесить после подведения итогов строительства», в случае если проект не будет сдан в срок.
 // Доброго вечора, руськієлюді™!

 Чемпионка мира по плаванию Юлия Ефимова сдала положительный допинг-тест следом за Шараповой (ахтунґ, фаш.ресурс)
 // Зато ж здала на «отлічно»! :) І так, оскільки упіймана повторно, то - пожиттєва дискваліфікація.

 На фашистській моцкві звільнено директора «Госархіву», який розвіяв совіцький мфі про «28 панфіловців»

 На моцкві заборонили дитячу гру «Очєрєдь» ("черга") як антисовіццьку.
 // При московській окупації ніяких черг не було, ми ж знаємо. Окрім черги в капіщє здохлого тирана-сифілітіка на Коричневій площі, ага.

 Московские власти распорядились снять афиши выставки Босха из-за персонажа с цветком в заднице (ФОТО)

 В центре Москвы в районе Большого Каменного моста прорвало трубу с горячей водой. (ахтунґ, фаш.ресурс)

Оригінал публікації - на Дрімі. Підписуйтеся, бо ЖЖ може опинитися закритим у будь-який момент.

окупація, Війна, хроніки, огляд дня, огляд преси

Previous post Next post
Up