Новини одним рядком

Feb 12, 2016 13:04

Originally posted by bytebuster463 at Новини одним рядком
Тема дня - московсько-арапський тероризм

 Глава Пентагону припустив приєднання НАТО до глобальної коаліції у боротьбі із московсько-ісламськими бандами тіпа «ІГІЛу»

 Врет и не краснеет: отбомбившись по Алеппо, Кремль обвинил в этом преступлении США

 // І, схоже, на цей раз рашистам це не звйде з рук. Після цього удару новини посипалися як камні-с-нєба. Насолоджуйтеся:

 НАТО надсилає кораблі в Егейське море

 На півночі Сирії опозиція перейшла в контрнаступ на сили Асада

 Саудівська Аравія готова направити війська в Сирію, якщо так вирішить коаліція (ахтунґ, фаш.джерело «та-SS»)

 Великобританія направить п'ять військових кораблів у Балтійське море для стримування агресії РФ

 // За московською тербандою «КНДР» теж ведеться контроль.

 Чутки. США перекидають другу групу атомних авіаносців ближче до Корейського півострова

 США хочуть направити до Південної Кореї атомний підводний човен

 Сенат США затвердив нові санкції проти московської тербанди «КНДР»
Дєрєвотів™

 На московській біржі - чергова паніка, падіння індексу RTS на 4%, нафтові компанії - до 6%.
Пєрєіґрал™

 У МЗС Росії вивчать запит депутатів Держдуми про денонсацію Московського договору про дружбу і братерство з Туреччиною, підписаного 16 березня 1921 року.
 // Війна моцкви з Туреччиною може початися у будь-який момент, бо рашисти завжди порушують мирні договори, або просто виходять із них в односторонньому порядку. Але війна проти Туреччини буде швидкою. Щоправда, далеко не вся рашня побачить її кінець.

 #кассаби_брешуть Евросоюз запустил русскоязычную службу по борьбе с российскими фейками. Фактически в ЕС создана служба информационной контрразведки, задача которой - опровергать вранье российских СМИ и официальных лиц. А также информировать россиян о реальном положении дел. Теперь любой желающий может подписаться на рассылку о дезинформации, и еженедельно получать на свою почту обзор российского вранья с комментариями и опровержениями Евросоюза. На сайте ЕС уже доступен первый документ, выпущенным русскоязычной информационной службой ЕС, им стал сборник фейков и вранья России по поводу условий торговли между Украиной, Россией и ЕС.

 Чорногорія відмовилось пускати в країну московського бандита Рогозіна

 Норвезька спецслужба назвала головною загрозою розвідку РФ

 Результат залежності від Росії: курс білоруського рубля впав до історичного мінімуму

 Результат залежності від Росії: акції грецьких банків впали до мінімуму за останні 25 років

Назустріч Нюрнберґу

 Екс-генеральний прокурор Швейцарії Карла дель Понте, головний обвинувач Слободана Мілошевича, а нині член комісії ООН з розслідування порушень прав людини в Сирії, вважає, що для розслідування всіх злочинів на території Сирії потрібно створити спеціальний Міжнародний кримінальний трибунал.
 // «Спакойна, Казладоєв, сядєм всє!» ©
Чорне море ще всміхнеться

 Крымский "гоблин" Аксенов, считающий себя "главой" полуострова, пообещал жителям полуострова, что они вернутся в СССР. При этом он "забыл" упомянуть о том, что в этом историческом периоде жители республик пережили немало бед и лишений. Например, террор и голод 20-х, голод и террор 30-х, войну и голод 40-х, нищету 50-60х, дефицит 70-80-х... Об этом говорится в дайджесте новостей Крымского бандеровца.
У своїй сторонці

 Расстрел Евромайдана: Идентифицированы все убийцы из "черной роты" столичного "Беркута", - Галабала

 В Украине беженка из Луганска через суд смогла доказать, что переселилась из-за агрессии России. Подобный прецедент стал первым в истории Украины. Соответствующее судебное решение было принято 24 ноября 2015 года и буквально на днях появилось в Едином реестре судебных решений.

 Прівєт Чіта, прівєт Улан-Уде! © Депутаты Киевского городского совета на пленарном заседании в четверг приняли решение о том, что отныне Москва, Волгоград, Санкт-Петербург, Улан-Удэ, Махачкала и Республика Коми не являются для Киева городами и регионами-побратимами.

 Чутки. Московський колабораціоніст Яниковоч і його посіпаки могли бути замовниками масового викрадення картин в Нідерландах. Викрадені з музею невеличкого містечка в Нідерландах 10 років тому картини протягом усього часу перебували на території України, де їх періодично намагалися продати.

 В Ізюмі з'являться "декомунізовані" вулиці Цоя, Висоцького і площа Леннона
 // Дайош «площу Леннона» у кожному українському селі і місті!

 Опозиціонер? - Не факт! Державна міграційна служба України у 2015 році відмовила у наданні статусу політичного біженця переважній більшості «громадян» «Росії», які приїхали до України через страх переслідувань у власній країні. Минулого року 86 росіян подали заяви із відповідним проханням, лише 7 з них одержали цей статус, ще чотирьом було надано статус особи, що потребує додаткового захисту.
Від Сяну до Дону

 Московська пропаганда щось таке підозрює: США приравняли Украину к восточному флангу НАТО (ахтунґ, фаш.ресурс)

 Вашингтон планує виділити Києву ще 335 мільйонів доларів на сферу безпеки, а також 25 мільйонів доларів - на реформування поліції та прикордонної служби, заявив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.
Як роса на сонці

 Московський колабораціоніст Янукович назван главным коррупционером мира по результатам завершившегося в среду онлайн-голосования на сайте международной организации Transparency International.
Остання агонія московії

 Bloomberg повідомляє: Goldman Sachs визнав помилкою інвестиції в російський ржубль

 
 Читайте і не кажіть, що ви цього не бачили. «Минфин РФ не обсуждает и не допускает возможности целенаправленного ослабления курса рубля.» (ахтунґ, фаш.ресурс)
 // Як ми знаємо, значить, буде рівно навпаки.

 Сорос заявив, що Росії може загрожувати банкрутство в 2017 році, коли настане термін виплати значної частини іноземних позик.

 Іржавий московський пасажирський літак ледве вцілів після виникнення несправності двигуна, екстрено сів у Домінікані.

 Чутки. На России обанкротился единственный производитель БМП

 Дно. В Нижегородской области суд разрешил РПЦ молиться в счет уплаты долга


Завзяття й щира праця

 
 Американские ученые обнаружили гравитационные волны. Физикам впервые удалось экспериментально подтвердить существование гравитационных волн, предсказанных 100 лет назад Альбертом Эйнштейном. Заявление об этом было сделано в четверг в ходе пресс-конференции научной коллаборации LIGO в Вашингтоне.
Гравитационные волны были зарегистрированы лазерно-интерферометрической гравитационно-волновой обсерваторией LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory). Источником волн ученые назвали слияние двух черных звезд в миллиарде световых лет от Земли. 7 питань про історичне відкриття: до чого тут Ейнштейн і що таке гравітаційні хвилі. Тут кажуть, що ще відкриття є найбільшим за все 21 століття. І там же є посилання на статтю з поясненнями. Тут ще трошки картинок і пояснень.

 // СРОЧНО. Глава Роскомнадзора анонсировал законопроект о запрете гравитационных волн

 Самокеровані автомобілі здобувають юридичну перемогу. Автоматична система управління автомобілем, розроблена Google, може скоро отримати такий самий юридичний статус, як і людина-водій.

 Цікава стаття на BBC про перекладачів-синхроністів. Найпотужніші комп'ютери світу не перекладають точно з однієї мови на іншу в режимі реального часу. Перекладачі-синхроністи з легкістю впораються з цим завданням. Кореспондент Mosaic Джефф Воттс зустрівся з нейрофізіологами, які спробували пояснити цей феномен.

 Вчені вперше заморозили і розморозили мозок, не пошкодивши клітини. Заморожування і подальше розморожування проводилися дуже повільно, що дало змогу зберегти цілісність клітинних мембран, синапсів і уникнути ушкодження внутрішньоклітинних структур.

Оригінал публікації - на Дрімі. Підписуйтеся, бо ЖЖ може опинитися закритим у будь-який момент.

окупація, Війна, хроніки, огляд дня, огляд преси

Previous post Next post
Up