Фото дня

Apr 27, 2015 22:59


На фото полтавка Діана Мустафаєва. Того дня вона разом із рідними зустрічала татка, бійця батальйону «Полтава» з АТО.
- Діанка дуже скучила за татом, вона так довго не бачила його, і на фотографії саме момент того, як вона біжить до тата, - розповіла Тетяна, мама дівчинки.
Джаваншир Байрамович Мустафаєв уже не вперше повертається на ротацію зі Сходу. Малечі недавно виповнилось 2 рочки, вона шукає тата серед усіх чоловіків у формі.
Мама Діани каже, що вони бачили, як їх фотографували, але хто і де будуть ці фото, не знали, аж поки їм не повідомили друзі та знайомі.
Додамо, що 26 квітня у родині Мустафаєвих подвійне свято: тато повернувся з війни і мамин День народження. А український стрій (національний костюм) Діанці подарувала на 2 рочки бабуся буквально тиждень тому.
Автор фото, Алла Квіта, згадує той день:
- Це було 26 квітня, коли батальйон «Полтава повернувся із зони АТО. Діанка бігла якраз тоді, коли було шикування бійців. Вона не впізнала татка серед чоловіків, що були майже всі в однаковій формі. Дійшла до кінця шеренги, тоді її на руки вхопив наш Сергій Віталійович Альошкін, щоб дитина не розплакалась (заступник начальника УМВС, начальник міліції громадської безпеки, полковник міліції - авт.). Пізніше малеча вже обіймала татусика.

http://kolo.poltava.ua/reaktsiya-gromadi/foto-dvorichnoyi-poltavki-iz-biitsyami-zrobilo-yiyi-znamenitistyu-26086.htm

Дякую myrra_zet!


фото-дня

Previous post Next post
Up