Знову про Одесу. Підкажіть,будь ласка

May 08, 2014 17:43

Я значно більше років ніж на ЖЖ, "тусуюсь" на Галлері.ру. Зараз там серед чудових жіночок - рукодільницю, кулінарок, дачниць і т.ін. розв"язалась справжня війна.  Особливої гостроти набула після подій в Одесі, бо там "правосеки и бандеровцы" начебто спалили п"ятьох дітей (мами пргулювались, і з переляку забігли в будинок профспілок), якійсь дитині відрізали голову, когось там гвалтували, а вагітну жінку задушили. І треба терміново рятувати Україну, братів-слов"ян, від американської окупації, а "галичане, эти бандеровцы, - вообще не украинцы", ну, і ясно, що не брати-слов"яни.


Патріотки України намагаються коректно в чомусь переконати своїх колишніх інтернет- подруг (з деякими дружили і в реалі), але у відповідь - видалення з друзів, бан і "гореть вам в аду!", "вы еще кровью умоетесь!"  " Ненавижу!!!!!!!"   і заклик до бойкоту наших сторінок. Ми, навіть коли було вбито більше сотні людей, коли плакали по кілька днів за Небесною сотнею, таких побажань нікому не слали.
Там одна не полінувалась викласти скріни наших головних сторінок, щоб "знали этих мразей в лицо",  на момент, коли мене забанили, я була тринадцятою, а всіх позавчора було шістнадцять.

Може хто підкаже, що то за дядько в кінці 2-ї хвилини, якому люди з синьо-жовтими пов"язками кричать " будь ты проклят!"?
Бо коммент одна баришня з Миколаєва дала такий: " сами одесские майданутые против того что творили правосеки! послушайте их"
Відео:



І ще одне питання: Може хто знає, що то за вбивство Юлії Ізотової, 21-річної медсестри, яку просто так, від нічого робити, беззбройну, начебто застрелив український солдат?
Всім дякую.
P.S. Якщо треба, дам посилання на свою сторінку в Галллері, щоб ви переконались, що в ній ніякої крамоли, ніякого розпалювання міжнаціональної ворожнечі нема.

прохання, Війна, інформаційні війни, рашисти, Одеса, відео

Previous post Next post
Up