від ГОШ

Feb 18, 2014 20:58

Громадський Оперативний Штаб.

Коротко про головне.

1. Йде війна, а значить, жодних ілюзій вже не повинно бути. Воювати так воювати. Дивні люди, які досі слухаються ДАІшників, мають розплющити очі.

2. Сили, які вже є на полі бою, приблизно рівні -- по 20 тисяч з кожної сторони, від режима і від народу. Баланс сил можна швидко змінити за рахунок підтягнення людей у центр. У режиму особливих резервів немає, окрім армії, яку будуть підкупати грошима, щоб вона вийшла. Але таких, хто готовий вийти за гроші проти народу, в армії дуже мало.

3. Київ є центром спротиву, перемога чи поразка буде саме тут. Значить, з інших міст треба частину залишати на місці для взяття ОДА та міліції, а решті їхати на Київ.

4. Майдан треба тримати як базу та як символ. Розпорошення сил неприпустиме, все треба стягнути в кулак. Всі віддалені точки треба віддати до підходу резервів з інших міст.

5. Ми бачимо, що досі немає одного штабу і одного командувача. Навіть під тиском війни опозиція не здатна висунути єдиного лідера. Значить, в цій ситуації кожен знаходить собі найближчого лідера, якому довіряє, і слухає лише його. Або стає лідером сам.

6. Необхідні асиметричні відповіді, які розпорошать силу режиму і покажуть його вразливість. Це можуть бути районні відділи міліції, районні адміністрації та інші локальні центри режиму.

7. Сила народу:
-- у чисельності
-- у мобільності
-- у правді

солідарність, перемоги

Previous post Next post
Up