Не дати пуніністам зірвати вибори та знищення бюлетені.

May 25, 2014 13:09

Оригинал взят у nazavzhdy в Не дати пуніністам зірвати вибори та знищення бюлетені.
Дуже важливо, щоб проголосували на виборах не лише всі області України, але й більше половини виборців країни. Не має сумніву, що Кремль робитиме все, щоб цього не відбулось і у виборах взяло участь якомога менше виборців; краще - менше 50%.
Як це путіністи можуть зробити? Не допустити голосування на окремих округах та дільницях, а також знищувати бюлетені тих, які вже проголосували на виборах. Намагатимуться знищувати бюлетені під час перевезення бюлетенів та на ОВК до офіційного підрахунку голосів. Найбільш критичний час - нічний, під ранок. Саме тоді найбільш вірогідні напади, підпали, закидання "коктейлями Молотова" тощо "групами невідомих".
Це стосується не лише Донецької, Луганської областей та сусідніх областей, а всієї країни, включно з західними областями. Там також можуть вчинятись напади на дільниці чи під час перевезення, чи спроби іншим шляхом знищити бюлетені.
Тому так важливо, щоб якомога більше людей пильнували поблизу виборчих дільниць, особливо на ОВК. а також під час перезення. Так, як робилось в попередні роки, під час президентства Кучми, коли виборці окремих округів, де перемагали опозиційні кандидати, охороняли всю ніч дільниці від нападів, підпалів.

Важливо не розслаблятись передчасно. Вибори на окрузі чи на дільниці вважатимуться такими, що відбулись лише коли бюлетені з "мокрими печатками" надійдуть в ЦВК і їх там підрахують і зарахують. Лише тоді. Допоки бюлетені не добрались з дільниць, ОВК до ЦВК - допоки не потрібно розслаблятись нікому.

Важливо не дати Путіну зірвати вибори або зробити їх такими, в яких взяло участь менше 50% від зареєстрованих виборців України. Те, що путіністи намагатимуться зірвати вибори на якомога більшість частині дільниць, знищити якомога більшу кількість бюлетенів - не має сумніву.

Влада, Важливо!, Україна, Вибори

Previous post Next post
Up