Донбас -це Україна!

Apr 17, 2014 21:18

Оригинал взят у smijana в очевидець з Донецька розповыдає он-лайн

Володимир Кухар
57 хв ·

Найсильнішн враження - неочікувано потужна підтримка донецьких водіїв після мітингу. Сигналять у клаксони, дехто вивішує прапори, гукає Слава Україні!
Героям слава!
Донбас - це Україна!
‪#‎Україна‬



Донецьк за Україну




близько години тому · ВідредагованеНа мітингу за Україну у Донецьку більше 2 тисяч людей. Дівчинка Наталя19 років на запитання чи не страшно відповідає, що не страшно померти за рідну країну.
Коло Донецьк співає Гімн...
А ще Донецьк декламує Путін хуйло!
Сивочолим чоловікам навертаються сльози.
Такий Донецьк.

Вчорашнє:

Володимир Кухар

17 годин(-и) томуПiд облрадою в Донецьку вночi до сотнi протестувальникiв. На перехрестi пост ДПС спiльний з молодим активiстом, загорнутим у росiйський прапор. Усе це - пiд пам'ятником Т.Шевченку.
Поки дiйдеш до прямокутного периметру з шин перед фасадом захопленої облради, проминаєш пару бутафорських наметiв комунiстiв i пару великих вiйськових наметiв. Основна кiлькiсть людей всерединi периметру. Люди рiзного вiку, професiй. Старших бiльше, нiж на Майданi. Багато людей простих.
Посидiв бiля бочки у колi з десятком людей, поспiлкувався. Вiрнiше, не бiля бочки - подобу бочки виклали з брукiвки.
Суть розмови - набiр звичних вже звинувачень влади, Кєва. I говорити складно, бо все на емоцiях. Говорять по кiлька людей одночасно, перебивають.
Багато подiбного з Майданом. Основне - гiркота, недовiра, а до полiтикiв ненависть. I тепер ще несприйняття Януковича спiльне. Я говорив як ми усi разом розвалювали країну - кожен зi свого боку. Полiтика катка Януковича викликала запит на силу, завела "Свободу" до парламенту. Федералiзм лише законсервує олiгархiчну систему, проти якої люди нiби борються. До Донбасу питання, чому дали пiднятися такому тупому катку i мовчали, поки пiднiмалися олiгархи.
Надто далеко це все - цi eмоцiї та несприйняття зайшло.
Пiд кiнець гукнули охорону, обшукали на предмет жучкiв, передивилися фото на телефонах. Завели до облради йти в комендатуру пробивати на предмет "провокацiй". На пiвдорозi двоє моїх спiврозмовникiв наздогнали процесiю i мене вiдбили.
Фото будуть.
#Україна #майдан

Акція, Народ, Спротив, сепаратизм, Україна

Previous post Next post
Up