Поточне. Поточне пиво. Тобто розливне

Aug 03, 2010 19:14

Невдовзі після того, як у нас під будинком з'явився кіоск "Живе пиво", ми перестали могти пити пиво магазинне, тобто пастеризоване.
Бо живе пиво - це таки вещ. Хай і на гривню-дві дорожче, але ж задоволення - незрівнянне.

Те саме стосується і квасу. Як ото люди п'ють газовану бовтанку з екстракту, хай і розкручену в рекламі, думаємо ми? Вінницький квас по 5 грн. за півлітру - оце пісня. Та холодний, та різкий!

А пиво the best, не знаємо як у вас, а в нас, - "Микулинецьке медове". До речі, а як у вас?
Ще дуже нічого "Охтирське світле". Класика. Олд скул, нейчерел.


Ну й ще трохи по темі пива, для привернення уваги до поста.

Найбільш шокуюче пиво у світі, яке донедавна було найміцнішим, - 55-градусне пивце марки "The End of History". Ексклюзивну партію з 12 пляшок виготовила шотландська броварня "BrewDog".
А щоб пивасик був ще кошернішим ексклюзивнішим, кожну пляшку помістили в опудало звіра - білки, ласки чи зайця. Коштує така пляшка пива 765 доларів.

Але шотландці тішилися недовго. Їхній "Кінець історії" новою маркою 60-градусного (!) пива Start The Feature перебив голландець Ян Нійбур. У нього пляшка коштує 35 євро.
Нійбур каже, що чистим його пивце пити не варто - краще мішати в коктейлі з віскі і т.п.
Ога, інакше йорж не вставляє зовсім.

фото, алкогольне

Previous post Next post
Up