Невдовзі після того, як у нас під будинком з'явився кіоск "Живе пиво", ми перестали могти пити пиво магазинне, тобто пастеризоване.
Бо живе пиво - це таки вещ. Хай і на гривню-дві дорожче, але ж задоволення - незрівнянне.
Те саме стосується і квасу. Як ото люди п'ють газовану бовтанку з екстракту, хай і розкручену в рекламі, думаємо ми? Вінницький квас по 5 грн. за півлітру - оце пісня. Та холодний, та різкий!
А пиво the best, не знаємо як у вас, а в нас, - "Микулинецьке медове". До речі, а як у вас?
Ще дуже нічого "Охтирське світле". Класика. Олд скул, нейчерел.
Ну й ще трохи по темі пива, для привернення уваги до поста.
Найбільш шокуюче пиво у світі, яке донедавна було найміцнішим, - 55-градусне пивце марки "
The End of History". Ексклюзивну партію з 12 пляшок виготовила шотландська броварня "BrewDog".
А щоб пивасик був ще кошернішим ексклюзивнішим, кожну пляшку помістили в опудало звіра - білки, ласки чи зайця. Коштує така пляшка пива 765 доларів.
Але шотландці тішилися недовго. Їхній "Кінець історії" новою маркою
60-градусного (!) пива Start The Feature перебив голландець Ян Нійбур. У нього пляшка коштує 35 євро.
Нійбур каже, що чистим його пивце пити не варто - краще мішати в коктейлі з віскі і т.п.
Ога, інакше йорж не вставляє зовсім.