Похоже, революция затевалась только для освобождения Юлии Тимошенко

Feb 23, 2014 00:30

В подтверждении моих слов - цитата из интервью Арьева в мае 2013:

А вот революционное мнение заслуженного журналиста Украины, депутата В.Арьева:
- Думаю, что самый реальный вариант для освобождения Юлии Тимошенко - это сотни тысяч людей на улице. Возможно, не с лозунгом «Юле волю», а с лозунгом «Геть Януковича!»

Проверил, не состряпано ли это только что. Оказалось - нет - в веб архиве имеется эта цитата.

Будьте вы прокляты, политики, втянувшие Украину в кровавую бойню!

update 01032014:

Выкладка одного журналиста

взято тут
про события в Крыму, прогноз, так сказать:
З огляду на щойно оголошену заяву США про те, що Америка занепокоєна ситуацією у Криму (і до жодних дій Вашиингтон поки не вдаватиметься), я утверджуюся в своїй думці - в Україні розігрується масштабна шахова комбінація задля однієї мети - вивести Юлію Тимошенко у президенти.

Якщо коротко, то скажу так: уже в найближчі дні ЮВТ, від якої останнім часом не чути жодного публічного слова, почне переговори з Путіном про стабілізацію ситуації в Криму. І... вона таки домовиться! Вона уже сьогодні знає про те, що домовиться. Уся ця комбінація, не виключено, була розіграна для ЮВТ. Адже з огляду на різке падіння рейтингу і, навіть, несприйняття суспільством її персони, Юлі потрібен був сильний аргумент - чому саме вона повинна очолити державу Україна. А врегулювавши з Путіним конфлікт у Криму вона, цей аргумент, таки отримує.

Далі. Підозрілими, як на мене, виглядають заяви представників табору "Батьківщини". Останніми днями їхні слова, починаючи від Олекандра Турчинова і закінчуючи Арсеном Аваковим - лише підігрівають градус напруження у суспільстві. Ці люди тільки й говорять про те, що це збройна інтервенція на територію суверенної держави, намагання розв"язати війну. Разом з тим - ми бачимо їх повну бездіяльність у відповідь на такі кроки Кремля. Тож, як ще можна назвати їх дії? Я бачу тут виключно нагнітання ситуації і намагання переконати українське суспільство в усій серйозності кримського конфлікту.

Доречі, напевне усі вже зрозуміли, що заява Яценюка про те, що він не балотуватиметься у президенти могла означати тільки одне - від Батьківщини у Президенти буде йти Тимошенко.

Чимало фігур на дошці розклав і екс-президент України Віктор Янукович. З його нинішньої прес-конференції можна зробити висновок, що Янукович-президент Росї уже більше теж не потрібен. Якби був потрібен, то прес-конференція відбувалася б у Москві, а сам він не бідкався б, що так і не бачився з російським президентом. На користь таких думок можна привести ще багато аргументів, але поки обмежуся цими.

Звісно, я можу і помилятися. Але якщо все вищеописане таки виявиться правдою, то очевидно, що Путін тепер ставить на Тимошенко як на людину, з якою він готовий працювати і будувати стосунки. Залишилося тепер лише переконати українців, що Юля - саме той президент, який потрібен цій державі.

P.S.
І ще одне - після заяви Білого Дому у соцмережах, на адресу американців, полетів цілий шквал критики від українців. Так от я гадаю, що не варто засуджувати Америку. Напевне, їх розвідка уже доклала президенту Обамі про стратегічний план Путіна-Тимошенко. Тож, звісно, їм немає сенсу зараз відправляти у Чорне море свої військові кораблі. Вони не хочуть бути пішаком на цій дошці. Та й не потрібно. Тож і вирішили обмежитися лише заявою. Адже вже зовсім скоро усю цю ситуацію владнає не хто інший, як Тимошенко. Можливо, навіть у найближчі тижні. І дай Боже, щоби ситуація в Криму, випадково, не вийшла з-під контролю...

P.S.2
Для прихильників Тимошенко відразу скажу - свою агресію у мій бік і бруд виливати не потрібно. Тримайте все це при собі. Це мої вільні, журналістськи думки, на які я маю право. Не маю преференцій до жодного із політиків. Немаю негативного ставлення до Тимошенко. Більше того, на виборах 25-го травня, не виключено, віддам свій голос за ЮВТ.
Previous post Next post
Up