навздогін!))))

Oct 27, 2013 14:42

ледь не забула, у мене ж і блокнотики лишилися!)) теж із радістю віддам) більше того, навіть один новенький зявився...)
так шо дощовий розпродаж продовжується!))
*тіки майте на увазі, що багато-чого вже розібрали, але це не значить, шо не лишилося чогось такого, що потрібно саме вам!))*





1. синенький - лаааав)
10,5х15 см
50 грн
детальніше отут


2. домік в дєрєвнє)
десь 9х9 см
насправді, цей неоковирний блокнотик я, здається, більше люблю, ніж хочу його продати)) маленьке одоробальце :) він таки справді "мейд віз е смайл" енд віз лав)) вобщєм, навіть не знаю, яку ціну тут призначити - якшо раптом вам його таки захочеться - пишіть, розбремося)
детальніше отут


3. альбом з ключиком
18,5х12 см
це, в принципі, не блокнот - а такий собі альбом для фотографій) але фотографії тре клеїти самим :Р зате там є проміжні листочки кальки - прям ретро стайл) на лицьовій стороні трохи смуги від двостороннього скотчу провиднюються - і трохи хвилькою пішло, тому роблю знижку) 40 грн
ще думала кільця на стрічку замінити, шоб не дуже листочки їздили - одним словом, якшо альбом зацікавив, то можемо все це обговорити)
детальніше отут


4. і шо - та-да-да-дам! :) новеньке барахло!)) якось одного дня схотілося мені згадати молодість і зробити новий блокнот) так шо ловіть :)
десь 9,5х10,5 см


всередині - звичайнісінькі листочки з зошита в лінійку) як на мене, саме на таких найзручніше писати буквочкі)) так шо не думайте, шо я зекономити надумала)))


всі листочки нарізані вручну, тому край в них трохи порепаний. втім, хто купує моє барахло, напевне, вже знає, чого чекати від моїх кривеньких рук))) але хіба то так важливо? ;)


зате мої кривенькі руки спроможні писати пероооом) хоча б трошки :)


і зшиті блоки - чисто у моєму інопланетному стилі))) але ж зшиті! :)
бантик розвязується - і в оті маленькі петельки, шо лишаються, можна вдіти справжній замочок - ваші секрети будуть у безпеці ;)
отже, блокнотик хоча й маленький, але гордий)) віддам за 45 грн)

а взагалі-то у мене ще дешо приховано на чорний день, але про це вже потім :) а поки - забирайте блокноти! вони теж дуже хочуть на ручки!))

АПДЕЙТ. синій LOVE та ч/б з ключиком - продані!

блокното, продається!)

Previous post
Up