РЕЗУЛЬТАТИ ЦУКЄРКИ! :))) And the winner is.....

Jan 29, 2013 22:23

...а нєєєєє, спочатку докрутіть пост до кінця!)) :Р

ну а я почну з того, шо попереджу: розіграш я проводила не сама...) спочатку я навіть встигла впасти у розпач: на новому місці проживання *да, є трохи)* не найшлося й половини от-дуже-потрібних-для-розіграшу речей, а ще я взагалі-то сижу посеред дня в квартирі в гордом одіночєствє - ні тобі собаки, ні кота, ні говорящєй обєзянкі, - і в конце-концов у мене тіки 2 руки, шоб шось робить і ще й усе це паралельно фоткать! я уже встигла пошкодувати, шо не погодилася на рендом.орг, але тут - у хвилину скрути та безнадії, - мені на поміч прийшов ВІН.........)))






Знайомтесь, це - Арнольд, мій домашній жирафа - вєрний товаріщ моіх офісних днєй!)) саме на нього я возложила місію - а він любязно погодився, - витягти завєтний номерок) як??..) дивіться далі..)



отже, спочатку я нарізала рівно 45 маленьких папірців і трохи нерівно страшенно коряво *сорі)* написала на них усі номери. ну і вже години за 4....) *бугиги*



...я мала рівно 45 гарненьких паперових рулончиків) після того я снабділа Арнольда Хороброго двостороннім скотчем, маленький шматочок якого він мужньо почепив собі на ніс - ну все, мій помічник до пірнання готовий! добряче струшуємо стаканчик і...




ВПЕРЕД!
ааааааааа ось і він! зачепився!! ОДИН!!!))) *да, якшо чесно, я сама не до кінця вірила, шо це спрацює))) але спрацювало! Арнольд горд)) і я разом з ним) :Р* невеличка фотосесія із виловом...)

...нууууу, то хто ж ПЕРЕМІГ??!)))



Хехе, вітаємо із перемогою
чарівну щасливицю... wating_soulroom !!! :-D
ураааааааааааааа! :)))))
...
...
ех, все-таки хорошим людям приємно дарувати подарунки ;))
всьо було чесно :) і справедливо.)
жду інфи, куди надсилати гарненький пакуночок! ;)
...
Да, а ми з Арнольдом страшенно раді :) иии)))


дуже дякую всім, хто брав участь у цукєрці!
було весело :) :-*

подарунки!, закулісьє, призи!!!)

Previous post Next post
Up