Внимание!

May 27, 2012 18:23

Originally posted by v_n_zb at Внимание!
.
Як стало відомо Асоціації захисників тварин України, на Україну насувається серія кровавих вбивств. Жертвами стануть чотирилапі в трьох містах України - Києві, Харкові, Львові.

У Львові 27, 28 і 29 травня 2012 року буде вчинена кровава розправа догхантерів над тваринами.
До Львова їдуть озброєні групи мисливців з організації Догхантерів з Росії, Білорусії - приймаюча сторона догхантери України.

Це абсолютно спланована акція - люди мають домовленість з митниками, які їх не будуть обшукувати, з міліцією, яка не буде вечорами звертати на їх дії уваги, вони забезпечені картами для GPS-навігаторів, на яких будуть відмічені вулиці з місцями існування тварин. Мисливці мають за мету знищити якомога більше тварин бо за це отримують грошову винагороду, а саме 200 грн по пред’явлення лівої передньої лапи тварини.
Мисливці забезпечені транспортом та зброєю починаючи з літаючих шприців з отрутою, пневматичним і звичайними пістолетами і закінчуючи вибухівкою. Відомо, що в деяких районах тварин будуть травити, а в інших розстрілювати їх з проїжджаючих автівок.

Саме тому, ми хочемо зробити наступну заяву всім громадянам України:

1) стережіться вигулювати своїх тварин та й самим гуляти вулицями в ці дні, бо ви можете стати жертвою шальної кулі. Також, якщо ви біля своєї тварини побачите незнайомців будьте пильні.

2) Звертайте увагу що бере ваша дитина на вулиці в руки бо це може бути підкинута отрута.

3) Побачивши біля зупинок, де зазвичай крутяться тварини підозрілі пакети, звертайтеся в міліцію одразу.

4) Стережіться проїжджаючих автівок з відкритих вікон яких побачите трубку чи зброю.

Так як відомо, що ця операція добре спланована і добре фінансується ми звертаємося до органів міліції, СБУ і всіх мас-медіа України.
Просимо розголосу і підтримки.
Бережіться, бо жертвою може стати кожен - безпритульний кіт чи пес, Ваша собака, Ваша дитина або й Ви самі!

ua_vet
.

Україна, ПІЗДЄЦ, Тварини, Росія, Беззаконня, Беларусь

Previous post Next post
Up