Як запорожці "фрухту" рубали.

Nov 25, 2011 15:43

Продовжуємо наші кулінарні пригоди.
Сьогодні ми рубали салат із різної "фрухти", ось вона, ще жива та не ушкоджена:


Звісно її треба спочатку помити, а потім порубати та висипати у тарілку:


Поглянемо детальніше:

Потім художньо перемішаємо:

І знов ретельно оглядаємо:


Це сам те, що ми і хотіли. Можна їсти.

Це не перший такий салат, у попередньому були ще гранат та віноград без кісточок, у цей хотіли додати вершків з  балончика, але, оскільки у Новусі їх немає, то якось наступного разу.
Також, добрі люди кажуть, що такий салат буде більш до смаку, якщо заправити йогуртом.І ще, на додаток, перед тим, як робити цей салат, дитина трохи порубала банана та шоколад, ось
що з того вийшло:



СМАЧНОГО!
;-{  )

Їжа, Готуємо, Готую, Я, Ми

Previous post Next post
Up