Хто хоче смачненького сиру? Пропозиція чернівчанам.

Dec 13, 2011 13:58

 Агов, мої чернівецькі френди! Хочу замовити на пробу  і до свят, які наступають, хороші сири. Інформацію про них і хороші рекомендації підгледіла у Лани . Просто сама багато замовити не зможу (ціни для середньостатистичної сімї всеж таки високі, але так хочеться чогось ХОРОШОГО). Тому пропоную скоперуватися.
А ось власне самі сири.
Сири козячі які роблять на Львівщині.
Ціни на сири такі:
Кроттен і Бюш по 170 грн/кг. Але там вони різної розфасовки, дивіться на сайті. Мій малий дуже хоче того чорного :-)
Томет - 250 грн/кг. Вн продається маленькими головками по 230-280гр. 
Фета - 50 грн / 0,5л -  власне фети і 200 олійний маринад.
Сігалон - 35 грн.
Молоко козяче пастеризоване - 20 гнр/л
Доставка в Чернівці Новою поштою.

Селиська сироварня  із Закарпаття. Сири коровячі витримані. Там мінімальне замовлення 5 кг. Доставка транспортними компаніями.

Сир “Селиський” - 155 грн/кг
Сир «Хуст» - 135 грн / кг
Сир «Нарцис Карпат» - 200 грн/кг.

До сиру можна замовити класні вина від  Карла Шоша. Я мала нагоду в вересні спробувати 18 сортів вина (взагалі в нього їх є до 40). Ми приперлись на дегустацію без попередження і дегустаційний зал був занятий іншими відвідувачами, тому нам за браком часу менше вин дісталося :-). Але скажу, що вина дуже хороші. Особливо сподобалися "Жужіка Ти Солодка",  "Кюве" і "Вермут". Ціни демократичні від 20-65 грн / л  розлиті в пластикові літрові бутилки прямокутної форми. Що і по чому вже й не згадаю. Найдорожче "Чорна троянда".

Кому буде цікаво звертайтеся. Я думаю що замовлення після 19 грудня буду робити. А  вже де, залежить наскільки завелике воно буде :-)

моє, Україна

Previous post Next post
Up