Дитячі рецепти випічки)))

Jun 26, 2014 02:46

Оригинал взят у krotyha в Дитячі рецепти випічки)))
Originally posted by ja_marjana_mama at Дитячі рецепти випічки)))
Доброго ранку всім!) Вже 2-ге січня,з вікном в і надалі сніжок і гарно! Чудово!

А вдома і надалі збій режиму не тільки дня , але і всього іншого, але я нікого не буджу - нехай посплять).
Окрім того я маю гарну нагоду випити собі кавусі і тишині, подивитися через вікно, як падає сніжок, подумати, чим нині зайнятися)

Діти хочуть дуже щось спекти сьогодні. Звичайно, що в неділю я не буду бавитися в кулінарні шедеври, але тістечка змайструвати можна. Пересортувавши нарешті (не так давно) всі подарунки, пакуночки і книжки зокрема після останнього Св. Миколая, ми знайшли абсолютно чудову книжку (найголовніше, що я не знаю, хто її подарував...)






Кілька моїх товаришок переписали собі рецепти і навіть вже встигли приготувати різні смаколики. Причому от так як на малюнку так і "в житті" виходить!

Сьогодні спробуємо "апельсинові зірочки".


Рецепт: для 14-ти тістечок: 150 г. борошна, 25 г. манної крупи, 100 г. вершкового масла, 1 невеликий апельсин, 50 г. цукру.Формочки зірочки (діаметр 7.5 см), але можна склянкою кружечки поробити, якщо щось). А далі просто : замішуємо тісто, натираємо апельсинової цедри туди, також до тіста додаємо 2 чайні ложки соку з апельсина. Тісто місити до тугої і еластичної консистенції. Духовку розігріти до 170 0.С, випікати 12-15 хв.

Гарного дня і смачного)

печенье, рецепты

Previous post Next post
Up