Кодекс Братана

Jan 27, 2011 22:28




Барни Стинсон - Кодекс Братана - 2010.pdf

В той час як історія Кодексу Братанів навіть близько не така проста і елеганта в порівнянні з письменами на каменних плитах, які Бог передав першим Братам, його коріння тянеться далеко в часи розквіту цивилізації.
Спочатку не було Кодексу Братана… що було дуже кепсько для перших на землі Братанів Кайна і Авеля. Відсутність узгоджених наборів принципів поведінки призвело до того, що Кайн вбив Авеля, вчинивши перший в історії Броіцид (Broicide). В покарання Кайн був вимушений самотньо бродити по світу. Чому? Бо без свого другого пілоту в нього не було жодних шансіх підчепити крутих дівок.
Кілька століть потому Братан зі Спарти і Братан з Трої стали битись через дівку на ім’я Єлена. Знаю, Єлена не звучить круто, але кажуть, ніби в неї було “обличчя, покликавше тисячі кораблів”, тому можете собі уявити яка в неї була «корма». Два Братани розпочали між собою жахливу бійню - війну, якої можна було уникнути, якби ці братани були знайомі з самим основним законом Кодексу: Спочатку братани, потім дівки (Bros before hoes). Троянці непогано билися, але Спартанський флот був занадто потужним. Вже скоро загони Спартанських моряків прорвались крізь Троянські укріплення, і наступні 18 років Єлена жила, та ні в чому собі не відмовляла.
Сотні років по тому в Філадельфії, маловідомий делегат на ім’я Барнабі Стінсон описав на пергаменті те, що зараз вважається першою спробою запису Кодексу Братана. Роками Братани з усього світу удосконалювали і доповнювали цей Кодекс, але його елегантна форма викладу, яку йому надав Барнабі Стінсон, донині залишається неперевершеною, блискучою преамбулою до цього Кодексу.
Не дивлячись на те, що оригінал Кодексу зберігається на два поверхи нижче рівня моря в секретному, повітренепроникному, куленепробивному приміщені, мені вдалось отримати до нього доступ на час, достатній для відтворення цієї копії.

пікап, кодекс братана

Previous post Next post
Up