Poikarakkautta ja piparkakkuja.

Dec 02, 2007 15:03

Jeei, joulukuu!! Vihdoin se tuli :) Mulla on suklajoulukalenteri. Hihii. Ja oon jo ostanut monta joululahjaa. Eilen yritin myös askarrella joulukortteja, mutta olen liian kriittinen, niin se oli hankalaa. Tänään olisi tarkoitus laittaa vielä jouluvaloja ikkunaan. Ja nyt syön piparkakkuja. Eli hyvissä joulufiiliksissä mennään! Muutenkin oon tänään hyvissä fiiliksissä :D Mikko on ollut täällä viikonlopun<3 On se vieläkin, mutta se on jollain työkeikalla kuvaamassa. Tänään mennään myös katsomaan tanssikoulun tanssiesitystä, joka on meidän jokavuotinen perinne.
Hanna tanssi ennen siellä, mutta nyt kun se on muuttanut pois Joensuusta, sekin tulee ihan yleisöksi vaan. Eli se on siis tulossa tänään tänne.

Ja illalla tulee BB-finaali! Hemmetti kun hurahdin ihan täysin Niko&Sauli-faniksi<3<3 Siis, jo ekana päivänä kun Niko taloon tuli, sanoin, että tuohan on ihan ihastunut Sauliin! Ja myöhemmin myös Sauli Nikoon. Koko ajan olenkin ollut vakaasti tätä mieltä, mutta vasta nyt viikonloppuna tajusin, etten ole ainoa :D Hihi. Youtubessa on kaikkia ihania Niko ja Sauli-videoita ja oon lukenut (hieman liikaa ehkä) kaikkia keskusteluja joissa niiden ystävyyttä/ihastumista hehkutetaan. Mikko on jo täysin kyllästynyt, kun höpötän niistä koko ajan :D Mutta minkä sille mahtaa, olen niin romantikko ja tuollainen söpöjen poikien rakkaus on niin koskettavaa. Ah. (Viimeiset pari kohtausta on parhaat). Toivottavasti myös jompi kumpi niistä voittaisi!! En kestä jos Kadi voittaa, se on raivostuttava. Huoh. Mutta on jaksettava iltaan asti.

Hmhm. Huomenna pitäisi varata hääkirkko! Apua, kun en osaa päättää kahdesta, että kumpi olisi parempi. Kamalan todellista kun pitää hoitaa tällaisia asioita. En mä jotenkin käsitä sitä naimisiinmenoa vielä. Aika hurjaa.

Juu. Mun elämä on aika pysähtynyttä nykyään. Muttei se haittaa. Teen joka päivä samoja juttuja. Meen töihin, tai vaihtoehtoisesti istun tietokoneella, käyn koululla syömässä Antin kanssa, välillä näen muita (kiireisiä) ystäviäni, iltaisin puhun Mikon kanssa puhelimessa. Mutta ei se haittaa. Ei talvisin tarvi kyetäkään muuhun. Tää on tällaista talviuniaikaa. Keväällä on sitten riittämiin kaikkea, kun pitää puoliski valmistua, hakea uuteen kouluun, suunnitella häitä ja päättää minne muuttaa täältä. Huhuh. Ihan hyvä nyt vaan olla. Ja aika ihanaa, kun saa vaan olla. Viime viikkokin oli tosi kiva, yksi päivä vietettiin tyttöjen kanssa kaupungilla hengaillen ja shoppailen, toisena päivänä saunottiin meillä ja syötiin salaattia ja joulutorttuja, toisena taas pelattiin tuntikausia baarissa korttia, yhtenä päivänä oli pikkujoulut ja niitä edeltävää valmistautumista, toisena taas perinteinen lost-iltama. Ja kaikki noista oli ennaltasuunnittelemattomia, se on parasta :)

Nyt vähän facebookailua (ja ehkä muutama N&S-video.. hih.) Mikkoa odotellessa :)
Previous post Next post
Up