Перші прокаріоти були українцями - відкриття вітчизняних генетиків

Jan 14, 2013 09:42

Давність, автентичність та самобутність української нації отримали нові підтвердження.

На замовлення НАНУ група вчених-генетиків на чолі з всесвітньо відомим генетиком-мікрополітологом У. Куренним провела безпрецедентні дослідження: було зібрано генетичні матеріали і мертвих, і живих, і ненароджених земляків твоїх в Украйні і не в Украйні та в ході засекречених експериментів було встановлено, що давність української нації сягає не те що Трипілля, Аратти, Оратанії та Кіммерії, я думали до цього, а йде в геологічні пласти часу - перші організми-прокаріоти вже були автентичними українцями!



На ілюстрації: архаїчна жовто-блакитна прокаріота Khokholus Uberalles

Більше того, після проведення додаткових досліджень було встановлено, що клітини, з яких складаються тіла сучасних українців також не мають ... ядер!

Так, сучасні українці - це ходячі колонії прокаріот, а найближчими нашими родичами є хламідії, хелікобактери пілорі та сальмонели.
"Чи не тому колоніальний дискурс у нас в крові?", - риторично запитує пан проффесор У. Куренний, який за сумісництвом викладає науковий націоналізм в Києво-Печерській синодальній семінарії (КПСС).

Щодо того, як виникли евкаріоти, з яких складаються тіла жидів, ляхів, москалів, циган і комосексуалістів (комуністів і гомосексуалістів), то тут думки розходяться:

- Швидше за все, їх занесли з космосу метеорити, - вважає У. Куренний, - адже це зовсім не земна форма життя. Український фольклор зафіксував цей поділ в легендах про ящериків, наприклад.

В свою чергу відома мовознавчиня Ярина Фараон має власну точку зору:

- Я категорично не погоджуюсь з паном У. Куренним, хоча ми з ним сповідуємо одну й ту ж саму методологію інтегрального прокаріотизму. На мою думку, еукаріоти - так-так, саме "еу", а не "ев", що є пізнім совіцьким запозиченням з верхньо-псячомоскальської - виникли в земних умовах, як одна з тупикових гілок еволюції. Еукаріоти є генетичним відхиленням, а тому проблему існування їхніх деградувалих нащадків - жидів, ляхів, москалів і комосеків потрібно остаточно вирішувати виключно у СВОїй, БОгом ДАній країні.

Як відомо, еукаріот характеризують жадібність, хитрість, підступність та матеріялізм.
Перший відомий в писаній історії випадок конфлікту між добрими, няшними і кавайними прокаріотами та хижими агресорами еукаріотами зафіксовано в давньоукраїнській велесовій біблії: згадайте, що Іуда Еукаріот підступно зрадив за тридцять рублєй не кого небудь, а нашого з вами земляка і щирого галілеянина...
Гірше того, впродовж всієї історії еукаріоти наступають на права нації прокаріот, а тому остаточне вирішення еукаріотського питання вже не за Карпатами, як то кажуть.
Шануймося, прокаріоти, бо ми того варті!
Рука не здригнеться змінити все на користь прокаріот!

Про відкриття розповів Срђан Одарић

День Дурака, наука, идеология

Previous post Next post
Up