Mar 14, 2007 19:49
ハヤシライス (Hayashiraisu (Hayashi rice))
ざいりょ (Zairyo (Ingredients))=みやぎ牛肉 (Miyagi gyuniku (Miyagi beef))、 デミグレーズソース (Demigurezusosu (Demi-glaze sauce))、 きんかハム (Kinkahamu (Kinka ham))、 たまねぎ (Tamanegi))、 バター(Bata (Butter))、 ちゃいろの さと (Chairono sato (Brown sugar))、 赤いワイン (Akaiwain (Red wine))、 フライドたまねき (Furaidotamanegi (Fried onion))
とくべつな ざいりょ (Tokubetsuna zairyo (Special ingredient))=じょスーパージャンぼマッシュルム (Josupajanbomashurumu (Extremely super jumbo mushroom))
とひょす (Tohyosu (Votes))=8
オムライス (Omuraisu (Omu-rice))
ざいりょ (Zairyo (Ingredients))=めぐみたまご (Megumi tamago (Megumi egg))、 ベージェル (Bejeru (Basil))、 ポルチ二 (Poruchini (Porccini))、 パーマジョン (Pamajon (Parmesan))、 モツレラ (Motsurera (Motzzeralla)、 とり肉 (Toriniku (Chicken))、しょ (Sho (Salt))、 オリーブオイル (Oribuoiru (Olive oil))、 パスター (Pasuta (Pasta))、 たまねぎ (Tamanegi (Egg))、 セロリ (Serori (Celery))、 にんじん (Ninjin (Carrot))、 にんにく (Ninniku (Garlic))、 ソセージ (Soseji (Sausage))、 オイル (Oiru (Oil))
とくべつな ざいりょ (Tokubetsuna zairyo (Special ingredient))=シシリアンルージュ (Shishirianruju (Sicilian Rouge))
とひょす (Tohyosu (Votes))=1
私は ハヤシライスの ほうが たべたいな! あなたは どっちの ほうが たべたいんですか?
I would've voted for hayashiraisu! What would you have voted for?
cooking showdown,
japanese