Терапевтическая группа поддержки мам в Минске.

Nov 10, 2014 20:45

Зараз так модна расказваць пра "мам-феечак", цыцкамі(закрэслена) касцьмі ляжам на шчасце дзяцей, што ў мяне часам дах зрывае, бо я хачу быць яшчэ і жонкай, і каханкай, і каханай, і жанчынай, і дарослай, і фізікам, і шмат яшчэ кім, а не толькі мамай. Хачу знаходзіць час на сябе, але без абвінавачанняў, у першую чаргу ад самой сябе.
У нядзелю была на першай сустрэчы цыкла. Не ведаю, як каму, мо па прымаўцы "у суседа карова здохла", але, калі аказваецца, што не толькі ў мяне бываюць праблемы, стома, сваркі з мужам, я кожны раз ВЕЛЬМІ ЗДЗІЎЛЯЮСЯ. І мне робіцца трохі лягчэй, што гэта варыянт нормы. Такое ўражанне, што я прыдумала гэтую групу, настолькі яна адгукаецца на мое запросы.
Дзялюся, мо яшчэ каму спатрэбіцца.

Вельмі паважаю Крысціну як чалавека, як псіхолага, як прафессіянала і шмат яшчэ за што.
Запісвацца +375 44 718 61 44



-----------------------------------------------------------------------------------------------
А гэта апісанне:
Одна из главных функций мамы - принятие чувств ребенка, а отца - принятие переживаний матери своего ребенка. Об этом и многом другом мы говорили на первой встрече группы «Поддержка материнства». Мы разобрались, в чем разница между ролями матери и жены, отца и мужа, поделились «горящими» темами и вопросами, поддержали друг друга.
Наша группа открыта, в процессе работы может присоединиться любая желающая. Приходите, делитесь и возвращайтесь тогда, когда вам будет это необходимо.
Следующая встреча - 16 ноября. Стоимость: 150 000 руб.
Количество участниц ограничено. Пожалуйста, записывайтесь заранее, нам важно обеспечить комфортное пространство. Можно приходить с детьми.
Встречи проходят в районе станции метро "Фрунзенская"

пиар

Previous post Next post
Up