Пошта із України (за дуже довгий період)

Apr 04, 2015 18:07

Нажаль останні 2-3 тижня я немала змоги насолоджуватись своїм поштовим хоббі. А найгірше навіть не подякувала своїм поштовим друзям, які мене тішили..така я от "невдячна" =( Пробачте мені будь ласка, буду надолужувати!! ^.^



Ці бездонні очі, повні сили і мудрості прийшли на річницю захоплення Криму. Крим - це Україна, щоб там не було! Дякую Ліза lisvegas! Пробач, що не написала, не подякувала за дуже красиву і важливу для мене листівку!!
Ще доходять красивості по березневому флешмобі, нажаль в квітні не змогла взяти участь, дуже через це сумую :(
Красиві і такі рідні Українські Карпати від Тані tashillia. Дякую!



Милі котики і мої улюблені велосипеди від Лєри lerikoss :)


Букетик різнобарвник квітів серед квітневої заметілі дивне словосполучення, мабуть ніхто вже не чекав заметілей, а вони "приперлись" отримала від Каті ketrin_lu


Веселого і рухливого песика, який дуже щасливий бо може цілими днями гратися із своїм м'ячиком отримала від Наталі sionelse. Я йому в цьому по-доброму заздрю, так само хочеться побути безтурботною молодою панянкою))


Наступні листівки отримані мною як переможцем лотереї, що дуже приємно :)
Поштівка "Читай українське" від Олени lina_111. Саме це я зараз і роблю, почала чиати останню видання 2014р книгу Кузьми Скрябіна - "Я, Паштєт і Армія". Цікавою він був людиною, і між рядками можна побачити його людську доброту і простоту. Вічна пам'ять!


Ще одна красива листівочка із рижеволосою красунею від Юлі decemberjulia. Я також ніколи не читала книги "Листи до Елізи" треба виправляти ситуацію :)


Ще от така рибка приплила до мене зі Львова, у вигляді роботи Тараса Кеба.


Всім велике спасибі! Хороших вихідних, без оцих приємних погодних сюрпризів. Вимагаємо весни :))

интерессное, пошта, радісне, українське, вдохновение, посткросинг, хоббі, postcrossing, натхнення

Previous post Next post
Up