Грабуй, кради, озброюйся - ми тут влада

Mar 15, 2014 14:06

Ще коли Януковича не вигнали з Києва, а на західній Україні незадоволені почали штурмувати державні установи, стало ясно, що будуть прикривати цими народними гуляннями. Ще 18-19 лютого у Львові захопили не тільки будівлю обладміністрації, а й зброярки місцевих ментів. Тоді революційний народ експропріював на потреби євроінтеграції 1200 стовбурів вогнепальної зброї, в основному, звичайно, ментовські Макарови.

Але народні гуляння продовжилися. Розширилися і потекли по всій Україні каламутним потоком. Через місяць українське МВС (а надійніше сказати - те, що від нього залишилося) підбило новий кошторис.

Тільки в одній Львівській області зі складів внутрішніх військ викрадено («експропрійовано на потреби національної революції» - так, напевно, треба говорити, щоб тебе не забанили в укроінтернете, де вже блокують телеканали з альтернативною точкою зору?) Майже ВІСІМ ТИСЯЧ стовбурів і величезна кількість боєприпасів.

Це тільки зі Львова. Тільки з одного Львова. Скільки таких складів на Україні, а? Крім Криму, де їх відразу взяли під контроль.

Що входить в ці вісім тисяч? Та вже ж не пугачі. П'ять тисяч автоматів Калашникова, 2741 пістолет Макарова, 123 ручних кулемети і півтори тисячі гранат Ф-1 (це чудово вам відома «лимонка»).

Ну і тепер всім встати, вступають фанфари. Дванадцять реактивних вогнеметів Джміль(Шмель) із зарядами об'ємного вибуху.

Ви знаєте, що таке Джміль (Шмель)? Ну, ті, хто воював у Чечні, вони це потім згадували довго... Вдалим попаданням двох-трьох зарядів можна скласти у типового житлового будинку під'їзну секцію - як картковий будиночок. Дванадцятьма такими вогнеметами можна рознести на шматки типову блокову п'ятиповерхівку. При наявності розуму, ну да, в українському випадку це проблема, але вирішити її можна. Добре ще Джмелі (Шмели) одноразові, а не перезаряджаються.

Цей факт уже прокоментував Руслан Пухов, голова Центру аналізу стратегій і технологій. «Враховуючи, що північні і східні кордони України перебувають під посиленою охороною, з великою ймовірністю можна припустити, що значна частина цієї зброї буде нелегально переправлена через західні області в сусідні держави - Румунію, Албанію, в Придністров'ї, на Балкани. Безумовно, згодом частина зброї може виявитися і в інших країнах Євросоюзу ».

Експерти на експертів вчилися, їм належить думати глобально. Я простiше, я так скажу. Хер з нею, з Африкою і з Балканами. Євросоюз нехай сам сьорбає той борщ, який варив на Україні кілька місяців.

Але коли у вас в тихому українському містечку за одну тиху українську ніч Джмелями (Шмелями) расхреначат в шматки житловий квартал - ви будете знати, кого за це дякувати.

І кому дякувати за те, що тепер по Україні ходить кілька тисяч автоматників. Автоматників, які точно знають, хто у всьому винен, і що потрібно робити. З легкістю в думках надзвичайною.

Це щоб ви розуміли, хто тепер там влада. П'ять тисяч вкрадених львівських калашів там тепер влада.

Русская версия

Украина, Україна, Киев, Янукович, Крім, Львов

Previous post Next post
Up