Поліція шукала відео з камер спостереження у будинку Бабченка напередодні його вбивства

May 30, 2018 18:55



Поліція шукала відео з камер спостереження у будинку Бабченка напередодні його вбивства

30 травня, 2018 01:33

Поліція шукала відео з камер спостереження у будинку російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка напередодні його вбивства, увечері 29 травня.


Як повідомляють джерела Громадського, о 5 ранку в будинку Бабченка по вулиці Микольсько-Слобідської поліція шукала відео з камер спостереження.

Якої саме справи стосувались слідчі дії - не зазначається.

У Києві ввечері 29 травня вбили Аркадія Бабченка, російського військового журналіста, волонтера, який з 2017 року мешкав в Україні: Бабченко неодноразово заявляв про погрози від людей, які надходили з Росії. Поліція Києва розглядає дві версії вбивства журналіста Бабченка: професійна діяльність і громадянська позиція.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Києві вбили опозиційного російського журналіста Бабченка: що відомо (СПЕЦЕФІР)

На вбивство журналіста відреагували в РФ, звідки він вимушений був виїхати у 2017 році: МЗС Росії заявило, що рівень вбивств працівників ЗМІ в Україні «неухильно зростає». А Слідчий комітет РФ порушив справу через вбивство Бабченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ця країна пожирає своїх дітей»: ким був убитий у Києві російський журналіст Аркадій Бабченко

Аркадій Бабченко - опозиційний російський військовий журналіст-документаліст і волонтер, у 2017 році залишив Росію. Спочатку переїхав до Праги, згодом до України. Працював військовим кореспондентом, журналістом видання «Новая газета». Як військовий кореспондент

висвітлював війну на Донбасі. В Україні працював на телеканалі ATR.
на сайте-оргинале есть видео

Бабченко, криминал, ВСУ, майдан, либералы, Украина

Previous post Next post
Up