Гендер для медій. Підручник

Mar 28, 2013 08:30


вже є в книгарнях
Рекомендую!
Як у тому мемі, якщо нема, що почитати, то треба щось написати, і ось по трьох роках наснаженої праці маємо свіженький підручник, який легко і цікаво читається (сама за півтора дні перед прямим ефіром 8 березня прочитала і тут таки подарувала), а ще методично гарно  зорганізований і загалом добре сприймається;))
Вітаю редакторок і всіх співавторок!!Гендер для медій. Підручник із гендерної теорії для журналістики та інших соціогуманітарних спеціальностей. За ред. Маєрчик М., Плахотнік О., Ярманова Г.




76.05 грн.








ISBN: 978-966-8978-63-0
Мова: Українська
Рік видання: 2013
Видавництво: Критика
Кіл-ть сторінок: 220
Обкладинка: м`яка
"Гендер для медій" є новим сучасним підручником з гендерної теорії. Його створено для старших курсів бакалаврського рівня навчання. ви знайдете в ньому чимало історичних екскурсів, карикатур, графіків, таблиць, схем, кросвордів, інформації про цікаві фільми та книжки, якими проілюстровано окремі розділи і теми. Підручник буде корисним і для факультетів журналістики, і для інших гуманітарних та соціальних спеціальностей: філософії, філології, культурології, соціології, педагогіки, історії, тощо.

авторський примірник

Previous post
Up