Золота Черепаха

Dec 19, 2013 11:54

Думаю,варто і мені показати своїх учасників цього чудового фотоконкурсу....
3-й раз беру участь у ньому і другий раз попадаю в фінал,але перший раз із птахами.
Цей жук був фіналістом у 2011 році.
1.

Read more... )

полуфиналисты, конкурс, півфіналісти, золота черепахи, участники, фіналісти, птахи, учать, финалисты, птицы, золотая черепаха

Leave a comment

chita_i December 19 2013, 10:52:28 UTC
Вітаю! У жука якась зовсім японська естетика. Класний. Птахи також. Але мені здається що не тільки в русі справа. Справа також в особистості персонажа. Якщо можна критикувати, у ваших літунів що не пройшли малувато особистості. Хіба що цікава пташка з зозулястими крилами та червонопуза пташка.

Reply

kostyapazyuk December 19 2013, 10:55:39 UTC
Моїх літунів кртитикувати не можна !!!а нужно :))) !!!Дякую.Жук тим і приглянувся мабуть.А про птахів - мабуть Ви праві- малувато "узюму" на карточках- шо ж- будем вдосконалювать техніку :)

Reply

chita_i December 19 2013, 13:34:11 UTC
Ну мені полегшало що ви так спокійно сприймаєте. Хочу тільки додати, що украінська естетика автентична нічим не гірша. ;-)Може й краща, бо оригінальна у вас.

Я думаю люди в тваринах шукають характер. Птахи мають чим дивувати. У ваших літунів нема історіі в одному кадрі, нема чого додумувати, що відгадувати, з чим ідентифікуватися. Це я тільки виключно про цей допис. У вас є багато геніальних кадрів.

Reply

kostyapazyuk December 19 2013, 13:57:40 UTC
Ось якраз Ваша критика,а вірніше сказать підказки -допоможуть мені у майбутніх зйомках :) Дякую ще раз :)

Reply

chita_i December 19 2013, 14:45:11 UTC
Прошу. :)

Теж раджу робити що вам особисто цікаво та не старатися занадто сподобатись. Вони вас не годують ті конкурси. Це ви дуже скоро будете годувати організаторів своім талантом.

Можете не відповідати, це моя особиста думка і я можу іі мати.

Reply


Leave a comment

Up