День Екаджаті

Jan 08, 2014 12:53

Правда, гарна картинка?



Сьогодні День Екаджаті. Довгий тун з інтенсивною практикою Екаджаті

Головна комбінація

Вода-вода - "Нектар". Сприятливі: збільшення життєвих сил, зцілення, омовення, весілля, торгівля, ритуал продовження життя, будь-які дії на збільшення.



Велика комбінація

15 "Смолоскип". Сварки і бійки.

особлива комбінація

"Щасливий день" - всі починання будуть вдалими.

Місячне сузір'я

( 25 ) Має великий елемент "вода" . У цей день добре готувати ліки, рушатив дорогу, ставати друзями на основі клятви, чинити купівлю, продаж, виконувати похоронний обряд за покійним, ставити закваску. Забороняється виконувати обряд примноження достатку, шити чохли, здійснювати обряд невістки.

День тижня

Середа - день Меркурія. Проявляє свою силу вдень на зростаючому Місяці , вночі на убуваючому Місяці і якщо Меркурій перебуває в сузір'ї Близнюків або Діви.
Сприятливо: вчитися музиці, співу, поезії, граматиці й астрології, писати книги та філософські трактати, давати настанови по Вченню та посвячення, виконувати роботу, пов'язану з водою, землею або дорогоцінними каменями, укладати мирний договір, начитувати мантри, займатися торгівлею, приймати обітниці, робити ритуал освячення, шукати нові зв'язки, виходити заміж, переїжджати в новий будинок, надягати прикраси, шити і надягати новий одяг, докладати зусиль до реалізації задуманого, робити ритуал притягання процвітання, наймати робітників і прислугу, мити волосся, робити підношення, давати милостиню, будувати будинок, викопувати ставок, колодязь, джерело або рівчак, будувати храм, встановлювати опори для Тіла, Мови і Ума Будди, облаштовувати комору, виконувати практику перенесення свідомості, орати, сіяти, ділити землю , займатися ремеслами, садити квіти і дерева, втихомирювати домашній худобу, займатися ворожінням і астрологією, проводити похорон і поминки, скакати на коні, робити кровопускання і припікання, стригти нігті і волосся, показувати чарівні здібності, приймати в сім'ю нову людину, робити добродійні вчинки, здійснювати мирні і спрямовані на подальший розвиток дії, вирушати в дорогу в південному і західному напрямку.
Несприятливо : ставати ченцем, варити пиво, копати могилу, робити ритуал "Дос", розлучатися з майном, встановлювати вогнище, будувати дамбу, виготовляти лікарські суміші, одружитися, слухати настанови по Вченню, робити ритуал відкидання перешкод, ворогувати, сваритися, виносити вирок, вести військові дії, красти, грабувати, здійснювати гнівні і силові дії , відправлятися в дорогу в східному, північному або проміжному напрямку сторін світу.

Місячний день

Восьмий

Сприятливий для зведення храмів та інших об'єктів поклоніння, для їхнього освячення, а також для упокорення злих духів. Забороняється вирушання в дорогу, хліборобство й сівба, одруження та крій одягу.

Тваринна ознака дня

"ПІВЕНЬ"

Сприятливо: торгівля, цілительство, готування ліків, вогняні підношення, Вогненний ритуал "Хом", садити дерева, викликати дощ, докладати зусиль до реалізації задуманого.
Несприятливо: збирати таємну раду, свята, вистави, виготовляти зброю, придушувати ворогів, починати здійснювати добродійні вчинки, давати милостиню і підношення.

Парка дня

"Кхен"

Сприятливо: ритуал закриття "Небесних воріт", ритуал "Дос " для "Гьял по" (духів померлих правителів), наносити візит важливим людям, здійснювати доброчесні вчинки.
Несприятливо : закладати фундамент будинку, зводити дах, переїжджати на нове місце, купувати або продавати собаку.

Мева дня

"ДВІЙКА ЧОРНА"

Сприятливо: підношення демонам, "Мамо" (злим жіночим духам) і Владиці смерти, займатися магією, придушувати ворогів і відкидати перешкоди.
Несприятливо: кричати, плакати, стогнати, давати ім'я, звертатися з проханням до божеств, проводити весілля.

Місцезнаходження Ла

у чоловіків: у лівій нирці
у жінок: у правій нирці
у тварин: в області нирок
Місцезнаходження Ла не можна травмувати або піддавати хірургічному впливу, припіканню, кровопусканню тощо.

Захисники Навчання

Сьогодні "Захисники Навчання" рухаються зі сходу на захід. При виконанні будь-яких гнівних ритуалів або дій спиратися на енергію "Захисників" і слідувати у напрямку їхнього руху, а підношення робити повернувшись до них обличчям.

Наги

Сьогодні "Наги" повертаються у свій світ і закривають прохід. Це час, сприятливий для гнівних ритуалів, пов'язаних із "Нагами", таких як: "ритуал відкидання Нагів" . Підношення "Нагам" і ритуал викликання дощу несприятливі.

Вісім кляс

Сьогодні "Вісім кляс" з'являються на північному заході і рухаються на південний схід. Під час виконання гнівних ритуалів небажано зустрічатися з живими істотами "Восьми кляс" обличчям до обличчя.

Дракон

Сьогодні до полудня "Дракон" рухається з південного сходу на північний захід. При виконанні гнівних або насильницьких дій не можна зустрічатися віч-на-віч з "Драконом".

Чорна демониця Землі

Сьогодні перед світанком у наш світ у пошуках жертви проникає "Чорна демониця землі" - сестра "Дракона". У цей час не можна здійснювати ні похоронні, ні весільні ритуали, не можна чинити надміру жорстокі дії - інакше будеш охоплений гнівом посталої з-під землі "Чорної демониці". Особливо необхідно відкинути всі дії, пов'язані з вогнем, димом або вугіллям.

гороскопы, свастика, Индия, ворожба, Тибет, обрядность, обряд, Схід, обряды

Previous post Next post
Up