Не роздмухуючи пожеж

Jul 30, 2013 18:06

Стихійний козацький бунт у південному селі Врадіївка сколихнув Україну.

Справа не лише в тому, що не можна не співчувати жертвам злочинців і що вражає об’єднання людей старої крови в часи, коли на крик про допомогу не вийде ніхто. У нормальній державі всі ці події послугували б щонайбільше для очищення й оновлення поліційної системи, тільки й усього, проте зараз, коли на кону перебуває суверенітет, ситуацію вже пробують використати в своїх цілях вороги України.

Їм допомагає відсутність елітарної армії, потужних правих партій і консервативних лідерів.



«Малоросійські» політтехнологи з дуґінського оточення вже завили, що газпромівська опозиція не використовує ситуацію у Врадіївці як слід.

Численні психи-революціонери, котрих неволить нормальне життя, радісно галасують у соцмережах і блогах, що нарешті почалося «повстання проти Системи», «міжгромадянський конфлікт Суспільства проти Держави», забувши чи не розуміючи, що для тих, чиїх батьків не привезли в ешелонах по рознарядці, це не міфічна «Система» з антиутопій, а Батьківщина. Для тих, хто говорить українською мовою слідом за татом і мамою, а не нехотя й через обставини, ця Держава є рідною. Єдиною рідною. Й іншої не буде.

Увесь цей час вони нудилися. Їм хочеться барикад, бо тільки на них виродки почуватимуть себе по-справжньому добре. Тому байдуже з ким пліч-о-пліч. Вони маніякально радіють скорій загибелі інститутів влади ненависної їм країни. Вони мріють не просто зняти міністра внутрішніх справ, а ліквідувати правоохоронні органи взагалі. Так божевільний французький гомосексуаліст Мішель Фуко, котрому поклоняються могилянці, вимагав скасувати в’язниці й психіятричні лікарні, бо побував там і там, і йому не сподобалося.

Що особливо втішає, так це непрохідна свята наївність решти. Хтось жадає «повалення режиму», репетує про потребу «розхитування», хтось мріє на цьому нагріти руки, комусь цікаво подивитися, що буде, як «усе рухне».

Безмежні, безмежні ідіоти...

Ви справді вірите, що виживете в кривавій вакханалії? Що народжений за кордоном спадкоємець величезної юридичної імперії Моорів депутат Ніколай «Катєрінчук» або професійні «громадсько-політичні активісти», котрі покрутилися перед камерами у Врадіївці, вас захистять, коли запахне смаленим? Що здатні прожити понад один день без продуктів, ліків, світла, газу й води, коли тяжко зароблені гроші будуть нічого не вартими, або захистити власне житло й родину від мародерів, ісламістів, зрештою, тих, хто зараз відчуває тваринний захват, слухаючи патякання вгодованих молодих «ідеольогів» лівої опозиції про «війну до останнього буржуя»? Для ніде непрацюючого шмаркатого опозиційного лобуря чи загартованого відсидками майже колишнього нацбола, котрий зараз філософствує, проте не може приховати тремтіння рук і блиск у кримінальницьких очицях, буржуями ж будете саме ви. Він спробує відняти ваше життя просто так, для розваги. А омріяну іноземну інтервенцію, про яку пробовкалася доця ув’язненої головної опозиціонерки, пережити зможете? Ваш диплом і знання комусь потім, у постапокаліптичному світі знадобляться?

Відповіді на ці питання автоматично кажуть, варто чи не варто «зливати» Врадіївку...

анархісти, державники, держава, державність, фалангизм, нацизм, політнекоректне, політика, национализм

Previous post Next post
Up