Чернівецький Університет

Nov 04, 2015 16:29



Ще 6 вересня 2015 року побували на весіллі у Чернівцях. Також встигли пройтись і самим містом. Через брак часу, побачили дуже мало. Склались тільки позитивні враження від знайомства з Чернівцями. Туристична інфраструктура міста розвивається, є багато неповторних місць. В Чернівцях добре збереглася архітектура часів Австо-Венгрії.  Сюди хочеться повернутись ще і ще.

Отже, з великим запізненням, невеличкий фотозвіт.

Якщо Париж це Ейфелева  вежа, то Чернівці - це Університет. За традицією пройтись по центру алеї можна тільки двічі: коли вступаєш та коли випускаєшся з Університету.

[< < < < Щоб подивитись далі - натисніть сюди > > > >]

1. В головному копусі зараз розміщується адміністрація Університету. Пройтись декількома залами можливо замовивши екскурсію. Далі фото в середині та на території Університету


2.


3.


4.


5.


6-8. Мармуровий (Синодальний) зал головного корпусу.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13. Церква Трьох Святителів на території Університету.


14.


15.


16.


17.


18.


* * * * *

Условия использования моих фотографий
Вы можете использовать их в НЕкоммерческих целях при условии активной ссылки на мой журнал: http://kosmic-photo.livejournal.com

Во всех остальных случаях, воспроизведение моих фотографий осуществляется только с моего разрешения. Для этого Вы можете связаться со мной по электронной почте (terminal1958@mail.ru) и согласовать все условия использования фотографий.

Чернівці, Університет

Previous post Next post
Up