ВАЖЛИВО!!! МАЙДАН 3.11 Завтра відбудеться Народне Віче (Авакова у відставку, або кулю в лоба)

Apr 13, 2014 23:24

Завтра у Києві на 17.00 організовують віче з вимогою відставки Авакова, який зливає Схід. На вівторок планують велику ходу під ВР. Особисто я не маю сумнівів, що МВС - відверто саботує! На сході міліція служить окупанту ще й зброю здає! Наших активістів завертають з акції За єдину Україну і жорстоко б"ють. Я вже навіть не повторюю що Аваков зрадник і вбивця! Поки в Слов"янську захоплюють міліційні відділки, у Києві арештовують активістів майдану і ПС.
Аваков пише на ФБ відверту брехню, що операції успішні, що будівлі звільнені - або він не володіє ситуацією, або свідомо вводить в оману народ.
Але багато людей бояться що зміни неначасі і до виборів вже близько, то може не варто зачіпати? Варто і негайно. Силовий блок - це СБУ, ЗСУ, ЗРУ і МВС. Всі три перші служби пройшли зміну керівництва і наразі працюють. Навіть СБУ стала ефективною чого я особисто не чекала. МВС -роздає ворогу зброю і здає міста - у вас ще якісь сумніви?
Виникає головне питання - кого поставити замість Авакова?
Після виборів і в спокійніший час я б рекомендувала поставити того, чиє ім'я не світилось в політиці, але хто є фахівцем. Це взагалі дуже паршива практика призначати торгашів міністрами МВС. Виходить що людині яка зробила багаторічну кар'єру в міліції не світить стати міністром, бо чергові вибори приведеть на посаду чергового авакова. Це знижує мотивацію працювати ефективно.
Але сьогодні криза - часу входити в курс справ новому міністру не буде, тому потрібний бувалий фахівець Я рекомендую обрати з цих :
Марчук, Маломуж, Смешко - ці люди досвічені управлінці їм не треба час входити в справи, в різний час вони очолювали СБУ і ЗРУ і показали себе державниками . Вони готові завтра взятись до роботи і я певна, не продадуться ні кремлю ні внутрішнім політичним силам.
Авакова у відставку! Негайно!

Брати українці, прошу вас перепостити цю важливу новину!!!




Також важливо - http://ruhzvu.com/images/photos/medium/article709.jpg

війна, менти, Майдан

Previous post Next post
Up