Сюжет о пресс-конференции Горана показал телеканал "Интер"

Apr 10, 2014 20:53

Может быть показывали ещё 1+1 и 5-й канал, точно не знаю, но их съёмочные группы были. Скоро, надеюсь, появятся и статьи в интернет-изданиях. Самому сегодня в Киеве мне побывать не удалось.

Знаю, что Горан как всегда рубил правду, отчего позорному и. о. министра внутренних органов скорее всего будут снится плохие липкие сны. Надеюсь, что временщики Яйценюк и Турчинеску в ближайшее время сольют Авакова. Хотя бы из чувства самосохранения, которое их сильно подводит в последнее время. Не нужно недооценивать "Белый Молот" и его командиров. Без них и Майдана не было бы на самом деле.


Прес-реліз
​Сашка Білого вбили. Зараз Горан під прицілом Авакова?

10 квітня 2014 року о 14.00 в Інформаційному Просторі «MAIDAN PRESS CENTER» (вул. Хрещатик 7/11, 2ий поверх) буде проведено прес-конференцію з приводу політичних репресій щодо провідних ідеологів Майдану. Організатором прес-конференції виступає Національна Гвардія України.
Влада змінилася, але провладні методи залишилися незмінними. Владислава Гораніна можна справедливо вважати першим політв’язнем нової влади. Він засновник «Білого молота» - організації, що була створена навесні минулого року і покликана боротися з корупцією та торгівлею наркотиками на вулицях України. У грудні 2013 року Білий Молот став одним із співзасновників Правого Сектору. Але після того, як Дмитро Ярош повідомив про те, що він йде у політику Білий Молот знову відокремився.
Після відмови Гораніна (Горана) високопосадовцям зайняти посаду в складі громадської гілки МВС, після відмови йти на компроміси з новою владою, його було  ув’язнено з фабрикуванням справи по розстрілу працівників ДАІ на Броварській трасі.
Горана було заарештовано безпідставно та з порушенням норм законодавства. Було проведено обшук, під час якого з його дому було викрадено особисті речі та документи. Під час затримання, юнака катували, не допускаючи його адвокатів. Горан отримав тяжкі пошкодження від побиття, а саме: закриту черепно-мозкова травму, йому вибили зуби, пробили барабанну перетинку вуха та відбили нирки. Владислав був катований  правоохоронцями за активну громадську позицію на Майдані, вже при новопризначеному міністрі Внутрішніх Справ. Апеляційний суд звільнив Гораніна, не вбачаючи його причетність до злочину. Генпрокуратура заявила, що не визнає рішення Апеляційного суду, і не маючи законних важілів впливу, не соромиться погрожувати активісту Майдана.
Владислав Горанін, Антон Бондаренко (співорганізатор та координатор «Білого молота»), Микола Коханівський (лідер Комітета Визволення Політв’язнів) та Володимир Волков (Начальник штабу Національної Гвардії України) детальніше розкажуть вам про ситуацію, у якій перебувають постраждалий та його однодумці.
Учасники прес-конференції знають, що перебувають у «списку на ліквідацію» і готові розповісти яким чином влада відволікає увагу від розслідування злочинів проти активістів Майдану, зокрема «Небесної сотні».
Невже Майдан проливав власну кров аби нічого не змінилося?

Кстати, а Юльку сегодня яйцами в Виннице закидывали? Что-то про неё уже пару дней не слышно. Наверное, что-то скверное курва замышляет...

Белый Молот, Горан, журналистика

Previous post Next post
Up