Доброе утро

Apr 22, 2019 08:31

Я сегодня добрый. Пеця пролетел как вафля над Парижем, с чем я всех и поздравляю. Утренний анекдот как всегда без политики.

УТРЕННИЙ АНЕКДОТ )

Leave a comment

zorjan88 April 22 2019, 11:32:37 UTC
Розмова, сказати б, тверезого з п'яним, у якого в руці граната: він ще може не зірвати чеку, і обоє можуть вижити, - але тільки коли ви знайдете до нього індивідуальний підхід. А для цього потрібне - за Шевченком кажучи - "братолюбіє": наш (тих, хто розуміє) обов'язок - допомогти ошуканому.
Тут нема єдиного рецепту - це щоразу жива людина. Отже, вчімось розмовляти між собою. Виходьмо з фб в реал, відновлюймо забуте з епохою гаджетів мистецтво діалогу. Спілкуймося в усіх громадських місцях, як на базарі, як на грецькій агорі, як на Майдані, - не чекаймо, що Україну захистить Порошенко, відновлюймо ГОРИЗОНТАЛЬНУ МЕРЕЖУ ДОВІРИ, - ми ж уже колись довели собі і світу, що ми це можемо, тепер треба змогти ще раз, надто багато від цього залежить!..
Революція освіти і медій - поступове, але невхильне моральне очищення суспільства від усього, закачаного нам, підшкірного гною. Тільки така революція зможе назавжди покласти край усьому тому неподобству, що його зеленські креатори так багатослівно-незграбно звуть "епохою бідності, епохою жадібності, епохою брехні", - аби лиш не називати речей своїми іменами: 21 квітня - КІНЕЦЬ МОСКОВСЬКОГО ПОСТСОВКА. КІНЕЦЬ ЕПОХИ "СВАТОВ"
І хай так і станеться.

https://www.facebook.com/oksana.zabuzhko/posts/10157257675443953?__tn__=K-R

https://www.facebook.com/oksana.zabuzhko/posts/10157257675443953?__tn__=K-R

Reply


Leave a comment

Up