Доброе утро

Apr 22, 2019 08:31

Я сегодня добрый. Пеця пролетел как вафля над Парижем, с чем я всех и поздравляю. Утренний анекдот как всегда без политики.

УТРЕННИЙ АНЕКДОТ )

Leave a comment

zorjan88 April 22 2019, 11:24:08 UTC
Оксана Забужко - "КІНЕЦЬ ЕПОХИ СВАТОВ"

Частина І
Нижче - мої міркування з приводу того, як нам вберегти Україну... цей допис пишу для тих, хто розуміє/відчуває, що під прикриттям гри в Вову-Кіндерсюрприза Україну хоче забрати в пряме правління не просто Коломойський (це проміжний етап, "всього лише" дефолт!) - а Москва, з усіма наслідками, відомими як з історії 20-го ст., так і з трагедії наших окупованих територій: Вову невипадково УЖЕ обряджають під фюрерка-тітухана - стадіонний ролик, скопійований з "Мефісто", телефонне хамство з верескливими чекістськими інтонаціями - все це не передвиборче шоу, а підготовка до СПРАВЖНЬОЇ диктатури з ВІРТУАЛЬНИМ диктатором, той самий "сценарій А", який свого часу Кремль готував був "під Януковича" - і от тепер запускає нам за допомогою своєї ОСТАННЬОЇ ЗБРОЇ, давно закладеної бомби сповільненої дії: московського токсичного шоубізу.
ЯК ДО ЦЬОГО ДІЙШЛО? (для тих, хто раніше не цікавився цим питанням)
Про "технології розтління", або про те, як московський шоубіз послідовно деморалізував Україну від початку 2000-х рр., я докладно писала в "І знов я влізаю в танк..." (див. на фото, чим ця книжка кінчається!). Хто не встиг прочитати - соррі, зараз на такий лонґрід запізно)), але, будь ласка, знайдіть час і подивіться два відео, щоб розуміти глибину і серйозність хвороби (розуміти, що це не "за 5 років" сталося, не "Порошенко довьол" - що "феномен Зеленського" таїть під собою, як фурункул - підшкірний набряк, тонни й тонни ментального гною, закачувані в організм українського суспільства довгі роки, і того гною, за давністю, ми "не помічали", - а ось тепер уже "не помічати" годі, тепер - або ми почнемо його виводити з організму, або він нас уб'є). Отож для тих, хто не в темі : Мiй виступ у груднi 2012 р. - про деморалiзацiю України через медiапростiр :



Reply


Leave a comment

Up