И несколько острых слов из Мордокниги на сон грядущий

Oct 10, 2018 20:51




Олександр Ружанський

Луценко і далі намагається насрати в мозок громадянам України.

Тільки зранку я зробив допис зі згадуванням, як цей ушльопок брехав рік тому про російський БПЛА за допомогою якого нібито були підірвани військові склади в Балаклії, як цей шизоїд повторив цю версію вже сьогодні вдень:

"У Харківській області ми демонстрували журналістам і дипломатичному корпусу літальний апарат, який прийшов з території Російської Федерації. І за версією слідства, яка підтверджується доказами, скинув спеціальні запалюючі пристрої на територію військової бази", - розповів Луценко. - УП.

Ось, що вони демонстрували??? Коли демонстрували??? Який к хуям літальний апарат, який "прийшов з території Російської Федерації" і підірвав склади? Вони, що, впіймали цей апарат? Луценко хоча б знає, скільки тон важить ударний БПЛА? Взагалі, цей полудурок, разом з дебілами з військової прокуратури, в курсі, що У МОСКОВИТІВ НЕМАЄ УДАРНИХ БЕЗПИЛОТНИКІВ?

Сцуко, хто йому нарешті пельку затулить? Юга повністю втратив зв'язок з реальністю і потребує примусової госпіталізації у психіатричну лікарню.
Невже депутати, відомі юристи, правники -науковці не розуміють, що ГПУ керує душевно хворий уйобок?

Хоча, з луценковської неадекватної брехні можна зробити і адекватний висновок, який я зробив ще у попередньому дописі : об'єктивного розслідування по Ічнє теж не буде.

Previous post Next post
Up