Знищення добровольчого руху. Ще одне загадкове вбивство

Jul 29, 2018 09:17



Про це не пишуть "шоколадні" ЗМІ. Кожного дня в гібридно-окупованій Україні гинуть добровольці. І не лише на Східному фронті.
Коли український військовий загинув на передовій, уклавши контракт з Міністерством оборони про те, що він не має права стріляти у відповідь, то, втомлене зомбіящиком суспільство, сприймає це вже майже спокійно. Бо ж ніякої війни офіційно начебто немає, а Пеця - презик-миротворець. Справжня війна була в 2014-2015 роках, коли патріоти-добровольці зупинили реальну агресію Московії.

Якщо подивитися на маразматичні висловлювання керівництва РФ і вибрики російської пропаганди, то може скластися враження, що Мордором керують справжні дурники, але це не так. В ФСБ Росії давно вже підрахували, що пряма окупація України їм невигідна і знищувати українську націю, а особливо найбільш активних, мужніх українців набагато вигідніше руками стратегічних партнерів - дружнього єврейського режиму Порошенка-Авакова, які мають величезну армію поліцаїв.

Нещодавно екс-депутат Юрій Кармазін став захисником бійців "Торнадо", які пару років тому дозволили собі на добу припинити товарообмін між нашими жидами і керівництвом Лугандонії. Він був шокований тим, що фактично бійці "Торнадо" вже рік знаходяться в СІЗО без будь-яких юридичних підстав. За неперевіреними даними, більш ніж 8 тисяч добровольців зараз знаходяться за гратами,  а більш ніж 20 тисяч отримали підозру у сфальсифікованих військовою прокуратурою кримінальних справах. А крім того добровольців постійно вбивають начебто в тилу.

Яна Перовська пише на своїй сторінці у Фейсбуці: "Сьогодні було знайдено тіло нашого бойового побратима, колишнього бійця Роти «Торнадо» Андрія Сокола.

Андрій був віданням сином своєї Батьківщини, справжнім, вірним, чесним і занадто правильним...
подробиць смерті, поки немає.
Але, вже не вперше ми зіштовхуємось з тим, що влада прибирає тих, хто не підконтрольний, хто не підкупний і хто говорить те, що є, а не те, що наказують.

Спи спокійно, друже! Вічна пам`ять тобі, герою!

«Кого не куплять, того вб’ють»".


31.07.2018 вівторок, о 11 00, у приміщенні Бриспольського міськрайонного суду (м.Бориспіль, вул.Київський шлях 72) очікується відкрите засідання суду з приводу позову бійців ТОРНАДО до тетяни черновіл, яка обрехувала Торнадо з телеканалів України.



війна

Previous post Next post
Up