Цигани-наркоторговці побили охоронця школи, тому що він перешкоджав продажу наркотиків

Jul 02, 2018 15:25



Це не в правилах журналістської етики, але тема взяла мене за живе, бо мої старші діти навчалися саме у цій школі, до речі, були відмінниками.

"Правдиві Nовини" будуть проводити і своє журналістське розслідування, бо я 16 років прожив у Биківні, мікрорайоні Києва дуже специфічному, де повно елітних маєтків і наркоманів, бо історично так склалося, що саме в Биківні жив барон угорських циган, доля у нього була не дуже щаслива, але це тема зовсім іншої розповіді. І не буду навіть розповідати вам про те, який це жах, коли поруч з твоїм будинком знімають хату цигани...

Завдяки провокаціям і маніпуляціям зараз тема циганви досі залишається на першому місці обговорень у соцмережах. Це ж треба було так красиво все владнати, щоб міжнародне етнічне кримінальне угрупування стало жертвою, бо хтось там вбив одного цигана, а про те, що в цьому році цигани вбили майже сотню українців "чоколядні" ЗМІ чомусь мовчать, як мовчать і про традиційне для циган викрадання дітей, торгівлю наркотою, абсолютно асоціальний образ життя.

Насправді все це робиться з дозволу корумпованих і нікчемних мусорів, а також служби соціального захисту, яка дивиться на цю проблему, закривши очі двома руками. Але це теж буде тема окремої статті...

Сергій Антонов пише у Фейсбуці:
"На фото Костянтин. Його побили через те, що він намагався припинити наркоторгівлю в школі, де працював охоронцем.

Побили, а потім звільнили.

Йому не нададуть державну охорону, як деяким привілейованим верствам населення. Ба більше - справу з його побиттям затягують.

За нього не вступляться чисельні ліберальні та ліві "правозахисники". Промовчать ЗМІ.

Чому? Бо побили його представники так званої "ромської" нацменшини. Вони ж і торгують наркотою у школі. Про це не модно говорити. Модно звинувачувати лише українців.

Якщо би було навпаки, то про це б волало з десяток грантоїдських організацій та ЗМІ.

Але вони цього не роблять бо він:
- українець;
- гетеросексуал;
- чоловік.

В Україні дають гранти на захист прав ромів, геїв, феміністок, трансгендерів і т.д. А куди звертатись звичайному українцю?"

Быковня

Previous post Next post
Up