Продовжується «італійський» страйк залізничників. ЗМІ мовчать

Jun 10, 2018 20:29



Насправді-то "Правдиві Новини" про це вже писали. Стаття Олександра Ружанського "Черговий злочин на вищому державному рівні" вийшла ще 20 травня.

Але нам дуже приємно, що читачі нам пишуть, і звертаються до нас як до останньої інстанції, бо ж на сьогоднішній день ПN дійсно найправдивіша газета в Україні. Наводимо вам уривок з листа одного з наших читачів:

"Доброго дня, Генадію!
Прошу Вас як одного з редакторів сайту "Правдиві новини" (newspravda) висвітлити інформацію про акцію протесту залізничників під назвою "робота за інструкціями". Підконтрольні олігархам засоби масової (дез)інформації її замовчують. Розпочали акцію машиністи локомотивного депо Кременчуг, потім до них стали долучатися інші депо...

Олігархам уже так припікає, що машиністів, які відмовляються водити завідомо несправні локомотиви, уже викликають до військкомату...

Я бачу, що сайт "Правдиві Новини" іноді читає сам Саакашвілі, тож якщо ви напишете там про італійський страйк залізничників, то ви їм цим дуже допоможете і прискорите українську перемогу над олігархатом. Якщо всі машиністи Укрзалізниці зупиняться і завдяки розголосу перестануть боятися погроз начальства, то надприбутки жидоолігархів дуже швидко стануть "сверхубытками". Висвітліть будь ласка цю тему на "Правдивих новинах"! Сподіваюся на те, що Саакашвілі буде знати про страйк залізничників, і надасть ситуації із залізничним транспортом уже міжнародного розголосу. Залізничники, чиї права порушені жидоолігархами, будуть вам дуже вдячні."

image Click to view


журналістика, Правдиві новини

Previous post Next post
Up