Про петушню и машину времени

Mar 19, 2018 17:29




Олександр Ружанський

Вчора був на мітингу Руху нових сил у Харкові. Оскільки я не є членом цієї організації, я прийшов на цю акцію, як звичайний громадянин, який вирішив підтримати вимоги відставки зрадницької потвори, відвертої мразоти і паскуди космічного масштабу, яка волею сумної і оманливої долі українського народу, скориставшись розгубленістю громадян України під час російської агресії, у шахрайський спосіб застрибнула у крісло керівника нашої держави.

І вчора у Харкові у мене було таке відчуття, що я потрапив під дію якоїсь дурної машини часу. Ніби я повернувся на чотири роки назад. У часи режиму Януковича. Знову мусорське свавілля щодо організаторів акції протесту, знову нахабні провокації тітушок (як би вони зараз себе не називали) відносно учасників акції, знову протизаконне і огидне небажання мусорів реагувати на ці провокації, якими тітушня намагалася залякати звичайних громадян, які користуючись правами наданими їм Конституцією, вирішили висловити своє незадоволення діючою корупційною і взагалі злочинною владою.

І дуже показово у своїй ненависті до вільних громадян зійшлися разом представники діючої влади, в особі радника Голови ХОДА Світличної, Олега Ширяєва і проросійські сили в особі пов’язаного з ригомосковським нардепом Мураєвим, такого собі “ветерана АТО” Олега Черкашина.

Особливої пікантності цьому єднанню додає той факт, що ще рік тому Ширяєв і його прихильники, билися і стрілялися з вогнепальної зброї з цим Черкашиним і його бойовиками. Це була резонансна історія у Харкові. І є велике кримінальне провадження щодо неї. Але ж, бач, як ворогів об’єднує служіння кримінальній владі!

Знаєте, друзі, якщо до згаданих подій додати вчорашні напади відомих ще з другого Майдану тітушок на протестувальників біля садиби Порошенка, і на захист Порошенка, то складається враження, що оця машина часу скоро привезе Україну до нових трагедій. Влада просто почне вбивати своїх опонентів.

Фото 1. Я на вчорашньому мітингу разом з паном Владимир Косарчук.
:)

Фото 2. Олег Черкашин і його тітушки.




титушки

Previous post Next post
Up