Сегодня я слишком эмоционален, аналитика по кровавому шаббату будет завтра, но...

Mar 03, 2018 17:12

У меня есть что сказать! Ну... я ведь всегда догадывался, почему тебя не вырезают из ТОПа ЖиЖи, мерзкая тварь. Какая же ты тварюка продажная, VеNерический Zомби! Такой же пидар, как и Леусенко, сука, трясця тобі в рот і в носа!

Кстати, сегодня ещё одного уважаемого человека послал. То есть, я уважал его до вчерашнего дня на самом деле... Лично мы не были знакомы, но похож был на нормального. Просто разочарование года...

РОЗЧАРУВАННЯ РОКУ - МАКАР ІВАН. От я зараз почав пригадувати, як потрохоботне бидло почало розповідати про "ані там нам мєшают, засралі центр Кієва"... Потім відбулось знищення Майдану і буквально через пару днів - Іловайський котел. А ти ж, паскуда, ще й в "Айдарі" піарився! Кузьма був не зовсім правий. Все що сидить і сиділо у ВРУ повинно бути стріляне і пи...

P. S. До речі, так і буде. Усі "консерви" розкрилися... А це ж дід Макар десь там був біля Зями Корчинського на Банковій 2 грудня 2013 року?

І ще пару слів від Сергія Єромоленка:

Іще пару слів по цьому фото, для холодного душу в гарячі голови саме час. Якщо хтось думає що принизили лише цих хлопців то це не так Це лише останній пазл до картини маслом на якій ВСІ у стійлі давно стоять. Демонстративно поставивши їх на коліна перед зРадою наче Гіві військовополонених біля руїн ДАПу , режим відкрито це задекларував. А тепер , хто збирався брати москву, задайте собі питання, чи здатні ті хто сам в рабстві іти хоч кудись когось визволять.



ублюдки, твари, блоговодство

Previous post Next post
Up