Майдан під ВРУ огородився барикадами. Загроза штурму залишається

Mar 02, 2018 14:14



Багато простих небайдужих людей прийшли вчора підтримати Майдан під ВРУ дізнавшись, що мусора і бойовики Поцгвардії планують зачистку Революційного табору.

Не злякавшись лютого морозу і ще більш лютих ворогів народу, справжні українці готувалися до смертного бою, вигрібаючі з під снігу і розкладаючі для зручності «зброю пролетаріату» і виставляючі вище для зручності прямо під руку пляшки з «коктейлем Грушевського». Під вечір були побудовані барикади, схожі на ті, які були в 2013 році. Добрі барикади утруднюють наступ мусорської зграї.

Чому штурм так і не розпочався сказати дуже важко. Скоріше за все мафіозні клани не домовились про «ціну питання». Як усім відомо, Янукович, прес-конференцію якого радісно обсмоктують усі ЗМІ, платив «беркутастам» за виконання злочинних наказів. Можливо, пахан МВС Авакян (Аваков) попросив у олігарха Порошенка грошей за спецоперацію по знищенню протестувальників, але ж про жадібність Порошенка ходять легенди і грошей він не дав. Хто знає, може сьогодні він ще й передумає і профінансує кровопролиття. Пси режиму досі сидять у автобусах, а тому загроза штурму залишається досить великою.

У соцмережах тим часом українці обговорюють тактику і стратегію повалення злочинного режиму україножерів. Навіть постійні читачі нашого сайту це обговорюють! Багато хто пригадує «Три етапи революції» Лісника (народного Героя України Олега Мужчіля, підступно вбитого бойовиками ФСБУ. Чи от, наприклад, Денис Малихин пише у Фейсбуці:

«Будь яка пряма дія має нести за собою результат, а для того потрібно мати план - збираємося, оточуємо, заходимо, вимагаємо, ставиться термін - приймається - добре, ні - нова пряма дія. До одного речення довів. Буде страшно, будуть арешти, будуть втрати. А ви думаєте, вам завтра бариги принесуть на тарілочці ваші виконані вимоги? Ага, 10 разів. Гідне життя виривається. З кров'ю та м'ясом.»

Після полудня повстанці звернулись до українців з відеозверненням.



українці, Майдан, народне повстання, Правдиві новини

Previous post Next post
Up