Убийство, изнасилование, даже труп не спрятали. Почему евреи торжествуют?

Feb 07, 2018 00:17



Ордынцам этого в подавляющем большинстве не понять, хотя они с напускной радостью (при явном антисимитизме) соглашаются на абсолютную власть евреев в Мородорском каганате. Россияне, проходите мимо этой заметки!


Вбивали кілька осіб! Батько Ноздровської зробив заяву в суді

Батько вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Сергій Дуняк впевнений, що до злочину причетні декілька осіб.

Про це він заявив під час засідання Обухівського суду Київської області, передає «Обозреватель».

«Він не сам вчинив цей злочин. Якби він вбивав, то донька залишила б подряпини на ньому... Думаю, що вбивали кілька людей, а Россошанський був присутній, потім тіло доньки відвезли на машині і кинули у річку», - припустив він.

Це може здатися дивним збігом обставин, або чистою випадковістю, але протягом останніх кількох років після невдалої Революції Гідності, яка посилила владу чужінців-україножерів, висококласні фахівці - адвокати і юристи, добре обізнані про закулісся «реформованої» владоохоронної системи і тіньові процеси в системі МВС та Генпрокуратури, систематично гинуть від рук убивць .

Причому в деяких випадках людей, названих поліцаями виконавцями вбивств, самих знаходять мертвими, але частіше злочинців взагалі не знаходять, списуючи все на нещасні випадки і самогубства.

Створюється враження, що хтось зовсім не проти, аби правозахисники, які занадто багато знають про зворотний бік роботи владоохоронців, замовкли назавжди, а їх кількість поступово звелася б до мінімуму.

Інакше як пояснити той факт, що один із убивць журналіста Веремія Юрій Крисін, який, за чутками, мав серйозний «дах» в системі ГПУ, отримав держохорону через погрози його життю, а ось правозахисниця Ірина Ноздровська після таких же загроз залишилася без охорони?

Вона відкрито заявляла про систему поборів у середовищі слідчих і прокурорів за прийняття того чи іншого рішення у кримінальних провадженнях, говорила про фальсифікації доказів і даних експертиз, про свідомі кричущі порушення в слідчих діях.

Через це Ноздровська стала справжньою кісткою в горлі нинішньої правоохоронної системи, як і багато інших юристів та адвокатів, які занадто багато знали, і, врешті-решт, стали жертвами жорстокої розправи.

Сьогодні не доводиться говорити, що справа Ірини Ноздровської єдина у своєму роді. Як, на жаль, не доводиться з повною впевненістю говорити й про те, що справжні замовники цього вбивства будуть знайдені.

убийство, изнасилование

Previous post Next post
Up