КАРТИНА ДНЯ (холст, масло, где же кружка?)

Dec 12, 2017 13:30





Георгій Ключник

Цікаві факти: А чи знали ви,що наш "геніальний" прокурор Кружка Юрій Віталійович нагородив Саакашвілі пістолетом "Форт-12" ?(Пруф з російської Вікіпедії,в українській цей факт ,(як про відзнаки та нагороди-підтерли).



Олександр Ружанський

Щодо махання шашкою ГенплокуЛОЛом з приводу експертизи плівок Саакашвілі - Курченко ФБР і Скотланд Ярдом.

А що , всі забули, що згідно нововведенням до процесуального законодавства визнаються тільки ті експертизи, які проведені спеціалізованою державною установою?

Ось, зараз Пєця підпише оцю хуйню і все. Юга розведе руками і скаже, що неможна! Тільки наші експертизи! Все в рамках чинного законодавства!


Володимир Пилипчук

Луцик з Потрохом і Грицаком, озвучуючи звинувачення « в зраді України» Саакашвілі, продемонстрували, що вони ПОВНІ дебіли , бо вважають даунами ВСЮ Україну, і навіть тих її жителів, які мають мізки і здатні до аналізу!!!
Не просто аргументую написане, а «розжую» як немовлятам простими і доступними фактами:
- Те, що Міхо - особистий і ненависний ворог Путіна - доказувати нікому не потрібно!
- Те, що Курченко, отримав пристанище в Орді - не без згоди Путіна, також - аксіома!
- Що зробив би Путін з Курченком, узнавши, що той фінансує запеклого ворога Путіна -Саакашвілі? - Відірвав би помідори, як мінімум…
- Якщо Курченко живий, не скалічений, не загинув під КаМазом, не арештований в Орді і досі вільно гуляє в Орді, то є свідченням управлінської імпотентності Путіна, його НЕЗДАТНОСТІ привести Курченка «до тями», чи «операція з фінансуванням Саакашвілі» (з дискредитації Саакавшвілі) - здійснена за його завданням (згодою, за домовленістю з Потрохом, чи самим Потрохом)?
-Ризикнув би сам Курченко, розуміючи свій статус в Орді, і загрозу втратити свій бізнес в Україні, маючи здоровий глузд, зміг піти на такий крок без "благословіння" Путіна-Потроха?
- Чому Луценко (ФСБу) й досі не звернулися до Орди з пропозицією видачі Курченка Україні (хоча б формально)?
- Чому багатомільярдний бізнес Курченка як в Україні, так і в Орді не арештований, а продовжує процвітати?
- Якщо Курченко дійсно фінансує «змову» Саакашвілі проти Порошенка, то чому його медіахолдинг в Україні (до 50% інформаційного простору України) не тільки не арештований ( націоналізований, конфіскований, експропрійований), а продовжує й досі не лише «полоскати мізки» українцям «зрадою України» Саакашвілі , «аргументами» Луценка- Грицака, але й фактично - "дискредитовувати свого власника" зв'язками з Міхо?
ВИСНОВОК - "фінансування Саакашвілі", то є спільно задумана, інспірована і проведена операція Путіним, Курченком, Потрохом і їх службами
Прохання - передайте ці аргументи адвокатам Міхо. РЕПОСТ.

Previous post Next post
Up