Добраніч! (і трохи філософської еротки)

Nov 12, 2017 02:35



Я думав, що ця стаття буде просто розважальною, але вона отримала несподіваний резонанс і цікаві коментарі на сайті "Правдивих Nовин". Можливо, треба було самому написати вводне слово, але ж на цю тему завжди в нас пише Лєра Поліщук!

григорій

Ваш сайт - ЛАЙНО ...!!! Якщо ваші підараси-редактори у своїх матерілах почали вже змішувати й лейсбіянок з УКРАЇНСЬКИМ ЦІННОСТЯМИ

Брат Бандери

Шановна Леся Українка думала більш продвинуто нід Григроій Каструля.

Дякую Правдивим новинам за прикольну статтю!

Лесбійський досвід очима гетеросексуалки

Багато різних листів приходить на адресу «Правдивих Nовин». Відвертий лист Світлани К. нагадав нам про те, що два роки тому ввечері по п`ятницях ми завжди друкували статтю, присвячену інтимним стосункам.

Українська традиційна мораль зовсім нетолерантна до чоловічого гомосексуалізму як явного збочення, але якщо дівчата між собою пожартують, коли чоловіків немає поруч, то всі до цього ставляться спокійно. Так от якими спогадами і роздумами поділилась наша читачка Світлана К:

«Отак і руйнуються жіночі мрії про лесбійський ідеал стосунків

Сучасні ЗМІ і література бісексуальність возвели у своєрідний культ і моду, що логічно і призводить до бажання жінок спробувати себе у лесбійстві.

Пам`ятаю ще зі школи я мала лесбійські фантазії і навіть дуже реалістичні сни про це, навіть уявляла себе бісексуалкою.

Так сталося, що нарешті моя мрія збулася. І ось молода приваблива дівчина... Можна все робити, як у порнороликах. І я стала робити так, як мені подобається (активно лизати її тіло язиком, тертися об неї). І ось тут на фоні жінки я зрозуміла, що інстинктивно обираю жіночу роль, варіант грати чоловічу роль викликає внутрішній спротив. Вперше у житті я відчула у повній мірі, що я 100 % гетеросексуалка. Це було шоком!

Партнерша виявилася такою ж гетеросексуалкою, як і я. Що робити? Сумувати? “Та, - думаю, невже чоловіки мене випадково називають богинею сексу? Зроблю дівчині приємно.”

Щоб зробити їй приємно, я вела себе з нею, ніби вона чоловік, догоджала їй. Як мінімум їй було прикольно. Само собою ці ігри дуже збудили. І тут прийшло відчуття нового шоку. Ігри іграми, але як неймовірно сильно в наслідок них захотілося відчути у вагіні чоловічу «булаву»! Від злості, що його немає хотілося рвати на собі волосся. Цю неймовірну жагу чоловіка неможливо описати. Де той звичний теплий, твердий пеніс?!

Після подібного досвіду розумні жінки починають більше цінувати чоловіків, з`являється нове більш чуттєве і глибоке емоційно-сексуальне відношення до них.

Отак я і зробила для себе відкриття, що я зовсім не бісексуалка, якою себе вважала, і шлях лесбійства не для мене.

В принципі, щоб у повній мірі емоційно відчути, що таке гетеросексуалізм, жінкам варто хоч раз спробувати пестощі з жінкою, але при цьому бути готовою до несподіванок і не комплексувати.

На питання лесбійства можна поглянути і під іншим кутом. Зовсім не обов`язково подібні розваги повинні вести до утворення одностатевих пар, як це зараз прийнято вважати за замовчанням. Жінки можуть доводити себе до стану сильного збудження, а в кінці отримувати традиційний секс зі спільним для цих жінок чоловіком. Це логічний вихід із ситуації, коли у державі кількість жінок більша, ніж чоловіків. За статистикою, в Україні кількість жінок стає більшою відносно кількості чоловіків починаючи з 27-річного віку (до війни на Донбасі), і з кожним наступним роком кількість чоловіків зменшується (багато вмирає від алкоголізму, наркотиків, травм). Жінки залишаються без пари, не знають від кого народити. Виховання культури лесбійських стосунків між жінками може стати запорукою демографічного відродження України та зменшення кількості сексуально незадоволених дипресивних жінок.»

Лєра Поліщук





18+, эротика

Previous post Next post
Up