Роздуми про Майдан і мультик про капітана Врунгеля

Oct 21, 2017 20:51



Вчора ввечері до «Правдивих Nовин» зателефонував Національний Лідер (обидва слова з великої літери, бо ж так воно і є) Антон Бондаренко, більш відомий, як Мечеслав.

В телефонній розмові він підкреслив, що протизаконні дії бойовиків СБУ не мають ніяких юридичних наслідків. Йому і Святозару навіть не вручили підозру! Підстава не вдалаася, зламати не вийшло.

Головний редактор ПN Геннадій Боценюк вражений мужністю Мечеслава. «Якщо ви шукали Лідера (з великої літери) нації, то ось він вам! В оточенні тисяч ментів знову керує Майданом і робить, іноді, селфі для сміху.» - написав він у свій блог.

Тим часом суддя Конституційного Суду України у відставці Шишкін Віктор Іванович попереджує про те, що влада в черговий раз дурить народ в питаннях негайного зняття депутатської недоторканості.

«Щодо лозунгу зняття депутатської недоторканості, то ніхто не заперечує такої дії, але у який механізм і в який спосіб це буде відбуватися?», - запитує Шишкін.

«Якщо це призведе до зміни Конституції України, то це буде порушенням її вимог, передбачених частиною другою статті 157», - говорить він.

Щодо форми, то сьогодні, 19 жовтня 2017 року, буде виноситися законопроект у вигляді Постанови, яку після прийняття буде направлено до Конституційного суду України для того, щоб дати відповідний висновки.

Щодо Конституційності таких пропозицій. У Конституційному суді законопроект у вигляді Постанови буде знаходитися 3-5 тижнів. Після цього відбудеться голосування в першому читанні на цій сесії до Нового року, потім за Конституцією починається 2 сесія і потрібно щоб за зміни до Конституції проголосували 300 депутатів.

За Конституцією наступна сесія починається у перший вівторок (06 лютого) 2018 року, але є ймовірність що це станеться у березні - тому це фактично обдурювання народу стосовно негайного зняття депутатської недоторканості.

Якщо вона і буде знята, то не негайно сьогодні, а мінімум через півроку.

Таким чином президент Петро Порошенко, вносячи вже вдруге до ВРУ проект (вперше це було у 2015 році, який рекламують у засобах масової інформації як подарунок з його боку, просто дурить народ!

Продовжуючі тему політичної філософії Майдану, яку розпочав у соцмережах Олександр Ружанський, два цікавих записа у Фейсбуці зробив Сергій Єромоленко:

«Про позитив.
Головний позитив того що сталось не тільки в тому що протестні акції чітко показали хто є хто, хто є опозиція , а хто зрадник,холуй , утриманець та прислужник режиму. Не тільки в тому що "націоналісти" на яких попри всю очевидність їх фейковості, більшість покладала надії як ударну революційну силу, нарешті однозначно продемонстрували свою сутність. Позитив ще і в тому що процеси трансформування свідомості пішли значно швидше і це вселяє оптимізм.Адже для того щоб зрозуміти що таке був попередній Майдан і що він таки НЕ переміг декотрим знадобилось три роки. Сьогодні це розуміють ще до того як буде згорнутим останній намет. І це радує.Чим швидше буде проведена чітка лінія ідентифікації "свій - чужий" , чим швидше прийде усвідомлення хибності вибраної дороги та "засобів пересування" тим швидше знайдеться і відповідь на сакраментальне питання - "що робити далі?" Це значить що революції - бути!


Чому так вишло? Вийшло так як мало бути! Бо інакше бути не могло. За визначенням! Все що відбувається навкруги відбувається згідно певних законів і правил. Так було є і буде. Закони діють завжди навіть коли ви їх не знаєте. Закон Ньютона буде діяти завжди ігноруєте ви його чи ні. І яблуко відірвавшись від дерева ніколи в небо не полетить. Впаде на землю. Подобається вам це чи ні. Часто питають що робити. Про це знав навіть капітан Врунгель із мультика. Перш за все почати називати речі своїми іменами - війну війною, ворога ворогом, а революцію революцією. А визначившись із назвою діяти відповідним чином. Згідно з тими викликами що випливають із назви. Тільки так і ніяк інакше. Не назвавши війну війною , а агресора агресором в результаті маєм втрату територій котли, тисячі загиблих,сотні полонених "мінські домовленості" і капітуляцію в результаті "домовленостей" у вигляді закону про реінтеграцію України в ОРДЛО. І власне війну яка продовжується. Але ж в форматі АТО бодай намагались вести бойові дії поки не зв"язали руки "мінськими домовленостями". На які наслідки ви розраховували проводячи "ато" під зРадою вийшовши туди з наперед готовими "міховськими домовленостями" Війни не виграють виходячи на них не зі зброєю а з актом капітуляції в руках. Міхо, Дерев"янко та інші "чумаки" розказують вам що "вимоги" це не акт капітуляції а перемога? Віруйте! Пеця теж просторікує вам що "мінські домовленості" це перемога. Віруйте! Але коли захочете кудись допливти перед тим як сідати в човен подивіться хоча б мультик про капітана Врунгеля.»

війна, Майдан

Previous post Next post
Up