Бойовики ФСБУ здійснили напади на героїв Майдану

Oct 16, 2017 10:01


Можливо, Україна ще досі не загинула лише тому, що силовики російсько-єврейської окупаційної банди складаються переважно з рідкісних дебілів не лише на керівних посадах.

На всіх рівнях, від поліцайських комендатур до чекістських виродків, панують «клінічні ідіоти», що підтверджується історією з вибитими дверями активіста Олескандра Жемойдо.

Текст з Фейсбуку подається без редакційних правок:

«У місті Вишневе об 23. 30 годині співробітники " Альфа" від СБУ , виломили двері і зачитали фальшиву заяву від якогось "добродія " про те що він працює на Росію і 14 10. 2017 року закуповував зброю , в той час коли Олександр був НА марші УПА і є відео його присутності на цій акції .

Але вони виломили двері в зовсім іншій квартирі , яка не вказана в ФІЛЬЧІНІЙ ГРАМОТІ СУДУ , В Сашка в той момент в гостях були , двоє друзів , наречена і друг які з ним були на Марші УПА і в той час готували вечерю .Просто щось підкинути і арештувати вони не змогли .

Я на прохання свого друга Олександра Жамойдо , поширив в ФБ повідомлення про напад і швидко пішов під під'їзд , де побачив автомобіль СЄБЄУШНІКОВ і зробив фото , вискочив з автомобіля СБУшнік і почав питати , що я роблю а потім вийшли з будинку дві жінки похилого віку і на моє питання , чи знають вони Олександра Жамойду , відповіли ; - МИ НЄ МЄСНИЄ . а потім я вияснив , що то були привезені в другому автомобілі " псевдо - свідки " .

А коли " маски - шоу " вийшли і сіли в автомобіль і поїхали , я зайшов в квартиру ПАТРІОТА УКРАЇНИ , ОРДЕНОНОСЦЯ МАЙДАНУ і просто УКРАЇНЦЯ З ВЕЛИКОЇ БУКВИ я зрозумів як файно мати вірних друзів і коли вони рядом з тобою .

ОЛЕКСАНДРУ ЖАМОЙДІ - ЦЬОГО РАЗУ ПОДАРУНОК ПІДКИНУТИ НЕ ЗМОГЛИ і зробити ПОЛІТВ'ЯЗНЕМ його не ВДАЛОСЯ .

Велика подяка сусідам , які також ГОРОЮ СТАЛИ ЗА ОЛЕКСАНДРА.»

Академік Володимир Пилипчук пише у Фейсбуці:

«СБУ і поліція здійснюють 70% порушень прав людини в Україні
Безкарність за вчинення ними злочинів є несправедливим і кричущим, тому і живить недовіру людей до установ влади - Про це заявила заступник Верховного комісара ООН з прав людини Кейт Гілмор.

Щось тут не так, бо виходить, що на порушення прав людини в Україні політиками і судами лишається лише 30%??»

Справжній герой Майдану, відомий письменник Антон Бондаренко (Мечеслав) написав у Фейсбуці:

«ПРОТИ МЕНЕ РОЗПОЧАЛИСЬ ПОЛІТИЧНІ РЕПРЕСІЇ
14 жовтня ввечері на мене здійснили напад невідомі громадяни озброєні автоматичною зброєю. Вони представились співробітниками сбу. До ранку 15 жовтня я примусово утримувався у кабінетах центрального управління сбу на Володимирській. В цей же час за місцем проживання моїх батьків здійснювався обшук, вся квартира була перевернута догори ногами.
15 жовтня мене відпустили, однак відібрали мобільний телефон. Свої дії сбушники пояснили тим, що я перебував у одній машині з сбушними провокаторами (за "легендою" - бійцями правого сектору), у яких потім "було вилучено вогнепальну зброю та гранатомети рпг-22".
Наразі я на свободі.
Однак мій телефон у есбеушників, отже я не на зв'язку, також я не контролюю деякі свої акаунти.»

А одночасно з цим ЗМІ майже не помітили, що Шевченківський суд Києва відпустив відпустив з під варти генерал-майора СБУ Бика, причетного до масових розстрілів українців на Майдані під керівництвом кураторів з РФ.

Журналіст Олександр Ружанський пише у Фейсбуці:

«СБУ-ПІКЧЕРЗ ПРОДОВЖУЄ ВРАЖАТИ! АБО СІКВЕЛ СПАСЕНІЯ ІЛЛІ БОГДАНОВА.

Пам'ятаєте, друзі, як ми майже рік тому розбирали епічне відео звільнення СБУ з лап ФСБ Ілюши Богданова? Як після встановлення, що дане відео є недолугою постановкою, СБУ увімкнула задню і нам розказали, що це був слідчий експеримент? Хоча, перед викриттям сбушного фейку була радісна пресуха Васі Грицака і Юги-Генплокулола, де вони зі щасливими обличчями демонстрували це сбушне кіно саме, як зйомку реальних подій. Ха-ха-ха. Ми тоді славно пореготали.

Але, як виявляється, не буває у наших спецслужб нічого такого гівняного, щоб вони не могли повторити ще раз.

Ось, маємо нове екшн-муві від СБУ-пікчерз, яке разом з чудовими світлинами додалося до вчорашнього повідомлення СБУ про таке:

“СБУ попередила протиправні наміри здіснити провокації під час масових акцій протесту (відео)
18:00, 15-10-2017
Головним слідчим управлінням Служби безпеки України в рамках кримінального провадження за ознаками підготовки до скоєння злочину, передбаченого ч.1. ст. 109 та ч. 3 ст. 110-2 КК України перевіряється інформація щодо намірів лідерів окремих радикально налаштованих структур здійснити провокації з можливим силовим сценарієм під час проведення масової громадської акції 17.10.2017 року в м. Києві, а також задокументовано факти пошуку для цього стрілецької зброї та засобів ураження.
З метою недопущення настання шкоди життю та здоров’ю людей та інших тяжких наслідків співробітниками СБ України припинено вказані протиправні наміри шляхом блокування 14.10.2017 року спроби придбати 2 автомати АК-47 та 3 гранатомети двох колишніх активістів об’єднання «Революційні праві сили».”



Почитали, подивилися? А тепер розберемо, що нам в черговий раз впарює служба Грицака напередодні 17 жовтня.

А впарює вона, про якесь “блокування” спроби придбати 2 автомати АК-47 і три гранатомети. Ну, да. Саме АК-47. Ха-ха. Цікаво, ті, хто цей текст писав у СБУ на світлини з цього “блокування” дивилися? Чи такі спеціалісти працюють в прес-службі СБУ, що не відрізняють АК-47 від АК-74, які, власне, і присутні на фоточках? (Скрін 2)

Якщо, хтось не в курсі, візуально відрізнити одну модель Калаша від іншої дуже легко. В АК-74 на кінці ствола пристутній двокамерний дульний тормоз-компенсатор,(обведено червоним) якого у АК-47 просто немає і бути не може Плюс, у цього АК-74 пластмасова цівка,(теж обведено), а у всіх АК-47- дерев'яна.

Тепер уважно дивимося відео і встановлюємо по зовнішнім характерним ознакам фірмового дізайну будівлі заправки, де відбувалося, типу, затримання, чи то продавців, чи то покупців зброї, чи всіх разом, що це заправка мережі КЛО. Саме заправки КЛО мають у зовнішньому оформленні білі і жовті квадратні елементи облицювання.

Далі придивляємося до фото, у верхній частині якого можна побачити елемент стенду заправки з ціною дизельного палива.(скрін 3). Ціна 22 гривні і ймовірно 80 з чимось копійок. Але 22 гривні видно чьотко.

Тепер гуглимо ціну на ДП у мережі КЛО на 14 жовтня, тобто у день “спецоперації” СБУ…
Ой! А ціна в цей день була зовсім не такою, як на фото! Ціна на ДП у мережі КЛО була 24.39! (Скрін 4)

Отаке. Можна приблизно подивитися на вказаному сайті, що ціна на ДП у мережі КЛО на рівні 22.80 була десь три тижні тому.
Коротше, з числом СБУ нас намагалася намахати, а з аатоматими вона тупо прокололася.

До цього ще можна додати, що, як завжди у класичних постановках від СБУ і МВС обличчя затриманих щільно приховані. Можете придивитися, як обережно, тільки аби не засвітити фейсами,, виходять з автівки злочинці і як сбушний оператор-постановник їм у цьому старано допомогає. ( Скріни 5,6)
Є ще декілька моментів на цьому відео, які вказують на черговий разводняк громадськості від СБУ, але й вказаних більш ніж достатньо.

Вобчем, всьо хуйня, Вася, давай по новой!»

журналістика, РПС, Мечеслав, Правдиві новини

Previous post Next post
Up